2777
2789
عنوان

چیزای ترسناک یا عجیب

761 بازدید | 40 پست

تا حالا شده یچیزایی براتون اتفاق بیفته و بترسین؟

من برام چندبار پیش اومده ولی دلیل علمیش یا...نمیدونم.مثلا یبار خونه بودم چتدروزی بیرون نرفتم گرمم بود رفتم رو شویی صورت و دست و پاهامو بشورم خنک بشه یهو دیدم زیر انگشت پام حنا زده شده به یک حالتی.جالبه من تو عمرم حنا نزاشتم و ندارم تو خونه.چیزی هم رنگی ندارم.علتش چی میتونه باشه؟

یا مثلا خوابم با صدا دعوا بیدار میشم گوش میدم میبینم خبری نیست.توخوابمم اصلا دعوا نبوده .امروز عصرهم همین اتفاق افتاد از همسرم پرسیدم صدا کی بود دعوا میکردن گفت اصلا صدایی نبود.من تو خوابمم داشتم گل و...میدیدم ادم نبود توش😐

من کلا تو توهمم 

بس فیلم ترسناک میبینم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی خواب اینطور دیدم 

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
چندتا فیلم ترسناک بهم معرفی کن

اکثرا سعی میکنم هیجانی ببینم 

کینه 

توطئه امیز 

جن گیر 

اماده ای یا نه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من همین الان تنهام همش سایه میبینم از جلوم رد میشه😐😂😂 فک کن توی چهارطبقه خونه تنهام😑💔

منم خیلی وقتا تنهام.سعی میکنم هواسمو پرت کنم ولی چکنم که خودش اتفاق میفته

من فیلم ترسناکم ته کشیده 😂 منتظرم جدید بیاد 

خیلیم خوب

هرشب برام میوفته دیشب و همه ی شب های تنهایی احساس میکنم یکی بهم زل میزنه عمیقا میترسم

سوره ناس و فلق و حمد بخون ده بار اگر کمتر اشکال نداره ولی ده بار چه بهتر بعد بخواب ببین بهتر میشی

یه بارباچشمای خودم دیدم برادرم رفت بیرون درم بست یک دقیقه بعد ازآشپزخونه اومدبیرون؟؟😨😨گفتم تومگه ن ...

خب اون جن بوده

خیلی پیش اومده اینطوری

یبار مهمون داشتیم همسایه طبقه پایین که فامیل هم بودیم دخترش رو دیدم گفتم بیا بالا ما مهمون داریم تو تنهایی حوصلت سر میره خیلی بی ادبانه گفت نمیام گمشو برو😐😐

بعدش زنگ در شد دیدم مامان و باباش برگشتن دخترشونم همراهشون بود😑😐😐😐

بعد رفتم پایین گفتم مگه تو خونه نبودی گفت نه من رفته بودم بیرون😐😐😐😐😐😐😐 داشتم سکته رو میزدم اون لحظه

اونے ڪ از همهـ ارومـ تره بدونـ از همهـ داغونـ ترح:)