2821
2789
عنوان

خانواده شوهر

158 بازدید | 13 پست

سلام من و شوهرم 8سال ازدواج کردیم و طبقه بالا خونه پدر شوهرم زندگی میکنیم. و شوهرم هم درامد خوبی داره و خانوادش هم ازاین موضوع خبردارن اما به خواست شوهرم باید با اونها دریک ساختمان زندگی کنیم و امکان جدا شدن از خانوادشو نداریم.پدر شوهرم ماهیانه پول اجاره چندتا خونه و مغازه و حقوق بازنشستگی داره اما بازهم از شوهر من درخواست پول داره .خواهرشوهرم هم به تازگی طلاق گرفته و شوهرم هم خودش رو موظف میدونه که برای اونها پول خرج کنه.من بااین کارش مشکلی ندارم و مشکل ن اینه ک اصلا به فکر پس انداز نیست و هرپولی ک به من میده رو حسابش رو پس میگیره و پول زیادی هم بهم نمیده و میگه ندارم اما برای خانوادش همیشه پول برای خرج کردن داره.

لطفا کمکم کنید که چکار کنم ک اخلاقش رو تغییر بده و کمی هم ب فکر زندگی خودمون باشه چون هنوز هم خودش رو فقط پسر اونا میدونه و من نقشی ندارم و همیشه هم منو مقصر میدونه که من حساسم.

و موقعی هم ک من مخالفت میکنم بهم میگه حتما باید پدر و مادرم کریض بشن تا براشون پول خرج کنم؟اخلاقتو عوض کن.

همیشه هم آخر بحث هامون که همه بحث ها هم مربوط به خانوادش است من مقصر میشوم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همشون همینن شوهر من ازنظر مالی ضعیفه اما ازنظر محبت جونشم میده براشون مارو برگ چغندرهم حساب نمیکنه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

اول بهش یاد بدا

پولی که به من میدی مال من هست

هر کاری بخوام باهاش می کنم

چون مال منه

پس حساب رسی ش نمی کنید

حساسم رو خرج هات

چون تو حساسم کردی

اگر چشم و دل من سیر باشه

هر کاری می خوای بکن

یه پول مخصوص من

یه پول برای پس انداز با توافق هم

بعدش هر کاری کردی کردی 

من دخالت نمی کنم

به شرط اینکه تو هم به پول من کاری نداشته باشی 

همشون همینن شوهر من ازنظر مالی ضعیفه اما ازنظر محبت جونشم میده براشون مارو برگ چنغندرهم حساب نمیکنه

ما مشاوره هم رفتیم. اما فایده نداشت.به خاطر آزار و اذیتهای مادر و خواهرش جنین5 ماهم سقط شد و موقعی هم ک به شوهرم میگم اونها مقصر هستند میگه دکترت خطا داشته در صورتیکه دکترم بهترین دکتر شهر بود

میلیونی پول خرج میکنه اما برای یه مانتو برای من پول نداره

خداشاهده همین هفته پیش سر اینکه ۲۰ تومن از کارتش شارژ برا نتم خریدم زنگ زد شروع کرد ب دادو بیداد ولی شبش بره داداشش ی تیشرت خریده بود

اول بهش یاد بدا پولی که به من میدی مال من هست هر کاری بخوام باهاش می کنم چون مال منه پس حساب رسی ...

خودش دوست داره ک پس انداز کنه اما مخارج و خواسته های خانوادش این اجازه رو نمیده

خداشاهده همین هفته پیش سر اینکه ۲۰ تومن از کارتش شارژ برا نتم خریدم زنگ زد شروع کرد ب دادو بیداد ولی ...

تولد و مناسبت های مختلف کادو و هدیه مادر و پدرش رو یک ساعت عقب نمیندازه اما خداشاهده هنوز برا من یه شاخه گل نخریده تو این چندسال

ما مشاوره هم رفتیم. اما فایده نداشت.به خاطر آزار و اذیتهای مادر و خواهرش جنین5 ماهم سقط شد و موقعی ه ...

عزیزم متاسفم🥺

نمدونم این چ طرزفکریه ک دارن فک میکنن عروس دشمنشونه یااینکه پسرشون روازشون گرفته متاسفانه این روپسرشون هم تاثیرمیزاره انگاربادشمنشون طرف هستن

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

آرزو شده واسم یه بار که خرید رفتیم فقط واسه خودمون خرید کنیم.حتی اگه یه کیلو میوه هم خریدیم همون مقدار باید برای خانوادش بخریم.

رفتارشون هم جوریه که اگه واسشون نخریدیم در ورودی خونشون توی راه پله همیشه بازه و کیسه خرید رو که دیدن میپرسن که چی خریدی ماهم سهم داریم ازش؟