2821
2789

گوشی

آهنگ

کتاب

شعر

بدبختی

گریه

شکایت و اینا

کنکوریم و ذره ای برام مهم نیست و بیشتر استرس نهاییو دارم، هرچقدرم میگذره استرسم بیشتر میشه خیلیییی بیشتر، و بدترش؟سن ۱۷–۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. کسی نبوده ک به اندازه یک مورچه درکم کنه. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.درخواست دوستی ندین مخصوصا نر های سایت. سوسک به شما هایی که درخواست میدین پا نمیده چه برسه سگ! تو سایت هستین ک هیچ درخواست به ما چیه؟!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نت وبگردی یوتیوب پیاده روی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

گوشیآهنگکتابشعربدبختیگریهشکایت و اینا

منم قبلا این کارها و میکردم و کارهای هنری ولی الان کلا به هیچ کاری دست و دلم نمیره شدیدا دارم افسرده میشم قبلا شدیدا اکتیو بودم

چت

چت

چت

اهنگ

خیابون

خونه مامانم خونه مامانبزرگم

مهمونی

خرید

اما از وقتی بچه دار شدم حس میکنم دارم فسیل میشم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

خیلی خوبه بچم شدیدا لجبازه و تمایل به استقلال داره تو کارهاش خیلی نمیزاره قاطی کارهاش بشم منم کنار ...

بچهمنم لجبازه خیلییییی اذیت میشم در طول روز وچاره ای نیست. چند سالشه؟؟

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🎭

به گوشی علاقه ندارم در ورزش هم متاسفانه شدیدا تنبل

دورهمی تلفن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&