2821
2789
چتچتچتاهنگخیابونخونه مامانم خونه مامانبزرگممهمونیخریداما از وقتی بچه دار شدم حس میکنم دارم فسیل میشم

خیلی خوبه من از همه دورم کسی رو ندارم نزدیکم خوبه میری پیش خانواده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخیییی الهیییی🥺💔🫂

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

بچهمنم لجبازه خیلییییی اذیت میشم در طول روز وچاره ای نیست. چند سالشه؟؟

۱۳ سالشه خیلی آروم و خوبه طفلکی ولی کسی رو قبول نداره فقط حرف و نظر خودش و کار خودش

۱۳ سالشه خیلی آروم و خوبه طفلکی ولی کسی رو قبول نداره فقط حرف و نظر خودش و کار خودش

خدا حفظش کنه من هی میگم بچم سه سالش شه خوب میشه پس حالا حالاها خوب نمیشن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی🎭

قبلا این کارها و میکردم جدیدا هیچ کاری رو دوست ندارم نمیدونم چرا اینطوری شدم

میفهمم چی میگم من اینجور مواقع نقاشی میکشم گذاشتمش واسه وقتای خاص ببین دقیق چی حالتو خیلی خوب میکنه انجامش بده یک وقتایی بین مردن و زندگی کردن از بیکاری می افتم قرآن رو با معنی میخونم همه چیز بستگی به خودت داره هر وقت بیکار بودی با خودت خلوت کن و ببین همون لحظه دوست داری چیو انجام بدی

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
بهتر که علاقه نداری آدمو نابود میکنه چه کمر چه مغز چه چشم چه هوش چه پوست

آره حس خوبی ندارم با گوشی اکثر اوقات سایلنت میکنم نمیدونم کجا هست و کلی باید دنبالش بگردم دوستش ندارم 😁

ببین منم از خانوادم دور اینجا دوستهای محدودی دارم و ارتباطم با خانواده ی همسرم قوی نیست کار همسرم جوری هست 10 روز سرکاره 4 روز خونه سرم با بچه ها گرم میکنم ولی وقت خالی زیاد دارم سعی میکنم با خودم حالم خوب کنم

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون
میفهمم چی میگم من اینجور مواقع نقاشی میکشم گذاشتمش واسه وقتای خاص ببین دقیق چی حالتو خیلی خوب میکنه ...

قبلا شدیدا با انگیزه و اکتیو بودم ،کتاب،گلدوزی،گلسازی،چرم دوزی،کیک و شیرینی و آشپزی ،کتاب،آهنگ ،خودم به بقیه انگیزه میدادم ولی با اینکه شرایطم خیلی بهتر شده ولی از همه چیز خسته م انگار میل و علاقه به هیچی ندارم کتابهای انگیزه بخش گوش میدم به زور خیاطی میکنم و شیرینی پزی و ... ولی مثل قبل لذت نمیبرم و علاقه ندارم