2777
2789

سلام عزیزان، کسی بوده که شهری غیر از محل خدمتش واکسن زده باشه؟

من محل کارم شهرستانه و الان خودم تهرانم(خونم و محل کار شوهرم اینجاست)، تا اول مهر نمی تونم برم شهرستان محل خدمت

به نظرتون اینجا برم مراکز واکسیناسیون می زنن برام یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم مشکلی داشته باشه

چون این طرح واکسیناسیون معلمان سراسری هست و منطقه ای نیست ک ایراد بگیرن

برای احتیاط زنگ بزنید بهداشت بپرسید

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بله اگرازطرف مدرسه شماره پرسنلی وکدملی رو داده باشی داخل سیتمشون  هست من خودم یه شهرستان دیگه استرازنکا زدم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
فکر نکنم برات بزنن مگر اینکه از طریق عادی بزنی  چون برای پرسنل پیامک میاد

نه برای ما پیامک‌نیومد طبق مدرسه اسامی دادن ولی من تویه شهرستان دیگه با کارت ملی زدم همینکه کارت ملی وارد سیستم‌بشه مشخصات معلمی میاد 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

نمیشه از اداره کل براشون نامه ببرید؟ راستی استارتر عزیز یه سؤال داشتم ازتون، من مهر امسال به امید خدا اولین سال خدمتم هست و در حال حاضر باردارم. به احتمال زیاد زایمانم داخل آذرماه هستش. و تا اونموقع باید سرکار برم، به نظرتون با توجه به اینکه به خاطر بارداریم نمیتونم واکسن بزنم چطور میشه بدون واکسن سرکلاس برم؟

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
بله اگرازطرف مدرسه سماره پرسنلی وملی رو داده باشی داخل سیتمشون  هست من خودم یه شهرستان دیگه است ...

آره عزیزم دوهفته پیش اسامی رو دادن، بقیه همکارا  شهرستان زدن 

دیروز از اداره به مدیر گفتن چرا فلانی نزده، بگین تا دوشنبه بزنه

نمیشه از اداره کل براشون نامه ببرید؟ راستی استارتر عزیز یه سؤال داشتم ازتون، من مهر امسال به امید خد ...

نمیدونم گلم، انشالله بسلامتی نی نیت به دنیا بیاد، یه زنگ بزن اداره بپرس به نظرم

آره عزیزم دوهفته پیش اسامی رو دادن، بقیه همکارا  شهرستان زدن  دیروز از اداره به مدیر گفتن ...

برو بزن نگران‌نباش معلمها درالویتن هرجاباشی میزنن چون‌ بایدزودتر دوز دومم بزنیم