2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگه میتونی برو تا ببین چطور به گوه خوردن میندازمت

| مشاهده متن کامل بحث + 3190 بازدید | 106 پست

به نظرم همیشه باید زندگیتون و شوهرتون اولویت باشه برات حالا یه بار نمیرفتی و حرف رو حرفش نمیوردی چیزی نمیشد

من حسابم ز ، همه مرُدم این شهر جداست   من امیدم به خدا بعد خدا،هم به خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش اینه من داشتم تو اشپزخونه کار میکردم اونم همه اش سرش تو گوشی بود دخترم یه چیز اورد گفت کثیفه بب ...

خدا اتیش بزنه گوشیاشونو برا منم یا خواب یا تو گوشی اصلا زندگی نمیکنیم😭

👪
🤔نفهمیدم کامل چی شد اما اگر مقصر خودت نیستی و میدونی وحشی‌هس به بابات بگو 

اخع یبار بابام فهمید کثافت به بابام گفت هرغلطی میخوایی بکن اون حرفش دل بابامو شکوند اما بخاطز من که برگردم چیزی نگفت 

نمیخوام دیگع ناراحت شن

علتش اینه من داشتم تو اشپزخونه کار میکردم اونم همه اش سرش تو گوشی بود دخترم یه چیز اورد گفت کثیفه بب ...

کلا فک کنم شوهر عصبی داری

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اخع یبار بابام فهمید کثافت به بابام گفت هرغلطی میخوایی بکن اون حرفش دل بابامو شکوند اما بخاطز من که ...

چقدر راحت دهنش به توهین بازه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

حتما بجا دلش پر اینجور میکنه اکه قبلا همچین اخلاقی نداشته بشین با ادامش باهاش صحبت کن بگو عزیزم دوس دارم بدونم دلت از کجا مر چرا ناراحتی رفتارت خیلی بد شد بی احترامی زیاد میکنی جیزی شده حداقل بگو با ارامش حلش کنیم نه جنگ دعوا بد و بیراه اعثاب خوردی بیاد وسط زندگیمون حتنا اونم یه حرفی میزنه بلاخره شماهم محبت زبونیت سعی کن زیاد کنی بااحترام بیشتر صحبت کن که اونم یاد بگیره کمتر پرخاش کنه خودش یعنی یجورایی خجالت بکصه

خدا اتیش بزنه گوشیاشونو برا منم یا خواب یا تو گوشی اصلا زندگی نمیکنیم😭

بخدا تو خونه افرین اینه 

اماپیش خانواده ودوستانش قهقه اش سر به فلک میذاره دیشبم بحث مختصزی داشتیم تو تاپیکم هست

حتما بجا دلش پر اینجور میکنه اکه قبلا همچین اخلاقی نداشته بشین با ادامش باهاش صحبت کن بگو عزیزم دوس ...

اتفاقا دیشب گفتم میکه تو نمیغهی باهات خوب حرف بزنم باید برینم بهت

بخدا تو خونه افرین اینه  اماپیش خانواده ودوستانش قهقه اش سر به فلک میذاره دیشبم بحث مختصزی داش ...

من الان شرایطم این ک پدرش فوت شده و مادرش تنهاس 

زندگیم داغون شده میگ شبا اونجا بخوابم و من اصلا دوس ندارم برم

مامانمم نمیاد میشم وابسته پدرمه

منم اگ نرم و شوهرم بمونه خونه عزاش میکنه همش گوشی و شب ببداری نمیزاره منم بخوابم بعد صب تا عصر خواب

ولی خونه مادرش با دمش گردو میشکنه

👪
نمیرفتی خوب الا خیلی واجب بود  حالا چرا اینقدر عصبی بوده

اگه میگفت نمیرفتم بخدا حرصم گرفت جلو در با وسایل گفت نمیام با اسنپ برو اگع میگفت به بابام الکی یه بهونه میاوردم

اتفاقا دیشب گفتم میکه تو نمیغهی باهات خوب حرف بزنم باید برینم بهت

بگو من تو خودم نمیبینم اینجور باهات حرف بزنم  دوس ندارم شخصیتم با توهین مثل تو پایین بیارم ..... بگو من دارم حرمت نون نمک نگه میدارم توهم سعی کن حرمت نگهداری و عصبانیتت خاموش کنی بگو شیطان داره از زبونت حرف میزنه نه خودت می خواد زندگیت از هم بپاشونه توهم فرصت دادیش

بگو سعی کن مشکلاتت درست حل کنی تاحالا کسی باتوهین بی احترامی جنگ دعوا موفق نشده تو هیچ جیز