2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اگه میتونی برو تا ببین چطور به گوه خوردن میندازمت

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 106 پست
اگه میگفت نمیرفتم بخدا حرصم گرفت جلو در با وسایل گفت نمیام با اسنپ برو اگع میگفت به بابام الکی یه به ...

احتمالا دلش از جا دیگه پر بوده یا کلا آدم عصبی هست و زورگو

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بگم بیشترش تقصیر خودت بوده و نمیرفتی یا با اسنپ می‌رفتی طوری نمیشد یا بسه ؟ 

بلاخره هر کسی ممکنه یه روز حالش خوش نباشه الانم اس بده معذرت خواهی کن بگو از حرفت ناراحت شدم عصبی برخورد کردم بدون تو خوش نمی‌گذره کاش تو هم بیای 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بگو من تو خودم نمیبینم اینجور باهات حرف بزنم  دوس ندارم شخصیتم با توهین مثل تو پایین بیارم .... ...

متوجه نمیشه میدونی درظاهر انقدر ادم موجه و متینی هست هر چی میکم میگه چرا با تو اینطورم فقط چون نفهمی

راحت خیلی راحت هرچقدرم با احترام میگما نمیفهمه میکه باید با تو اینطور حرف زدنمیغهمی

دیشب بحث داشتید بعد امروز راحت ماشین رو برداشتی اومدی باغ ؟

چی بگم رفتی خونه یا ساکت باش بزار هر کاری میخواد انجام بده یا یه دعوای اساسی دارید 

حقته چونبی ملاحضه این تو کرونا همه جا میرین

همه جا نیست یه باع شخصی برای خودمون که کسی نیست جایی هم نمیریم سر راه میشینیم تو ماشینمون میریم تو باغ پیاده میشیم 

شما با پدر مادرت درارتباط نیستی؟؟؟

متوجه نمیشه میدونی درظاهر انقدر ادم موجه و متینی هست هر چی میکم میگه چرا با تو اینطورم فقط چون نفهمی

یبار ازش بمرس بگو اولا کلمه نمیفهمی درحد صحبت تو نباید باشه متوجه نمیشی درست تره بعد بگو چرا ابن مدام تکرار میکنی علتش چیه بی دلیل چرا لقب به من دادی ... چرا فکر نمیکنی توهم خطا استباه داری همه ادما از صد درصد زندگیشون راصی نیستن توهم طاهر زندگی  خودت با بقیه مقایسه نکن زندگیت خراب نکن یه بچه اوراره به فکر من نیستی به فکر پاره تن خودت باش با ارامش خونسردی هر جی توهین کرد تو حواب نده فقط یک کلمه بگو من درحد خودم نمیبینم مثل تو رفتار کنم بعدم برو اتاقت اصلا جواب حرفاش نده صاید به عقل اومد

اخه بحث نبود پیش خودم میگم خب چرا مثل ادم به کلمه نگفت نرو،نگفت نمیریم

اگه میگفت نرو می گفتی چرا قبل اینکه وسایل رو آماده کنم نگفتی اونم میگفت تو از من سوال نکردی بریم یا نه 

به نوعی خودسر تصمیم گرفتی و عمل کردی