2777
2789

ما هر جمعه میریم باغ بابام 

امروز بابام زنگ زد ما تو راهیم کحایید گفتم اماده شیم میاییم اینم پیشم بود هیچی نگفت بلند شدم وسایل جمع کردم اماده شدم دخترم گفت پاشو گفت من نمیام سوییچم برداشتم میگه اسنپ بگیر برو 

گفتم خب بیا گفت نمیام مثل ادم میکم با اسنپ برو گفتم با اینهمه وسایل وبچه کوچیک برم شروع کرد فحش دادن چ گفت ببین چیکار کنم اگه با ماشین چطور کاری کنم صدای سگ دربیاری منم چون دخترم دعوا نبینه اهمیت ندادم ماشینو برداشتم اومدم 

حالا کلید خونه ام برنداشتم 

برگشتم چیکار کنم راهکار دارید؟چون وحشیه میدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهانه میوردی نمیرفتی با شوهرتم صحبت کن ببین علت ناراحتیش چیه شاید به شما خوش بگدره باخانوادت به اون ...

علتش اینه من داشتم تو اشپزخونه کار میکردم اونم همه اش سرش تو گوشی بود دخترم یه چیز اورد گفت کثیفه ببر داد زد سرش بعد گفت مامانت خره نمیفهمه منم گفتم تو که میفهمی بگیر دستم بنده سریع این وخشی شده