2777
2789
مرد خوبیه تو هم آدم بدی نیستی بعد میخواین جدا بشین واون طفل ۴ماهه رو آواره و ذلیل کنید؟؟؟؟ یه کم دی ...

عزیزم ممنونم از همدردیت خدا شاهده منم نمیخوام هزار بار گفتم باهام بیا مشاور تا بتونم زندگیمونو بسازم ولی اون تصمیمشو گرفته

طبق قانون تا هفت سالگی با شما هست و قبلش باید تفاهم کنید امکان داره شوهرتون ادعا کند که صلاحیت نگهدا ...

من عاشق شوهرمم هنوزم براش میمیرم ولی دیگه غرورمو نمیشکنن ازش کمک خواستم به جای کمک حرفای جگرسوز بهم گفت فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره بازی میکنه انگار نه انگار دلم براش ریشه ولی شوهرم خیلی مصمم برا طلاق منم دیگه مقاومت نمیکنم💔

ای بابا.چی بگم.خدا ارامش بده بهت.مراقب بچت خیلی باش

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
داره بازی میکنه انگار نه انگار دلم براش ریشه ولی شوهرم خیلی مصمم برا طلاق منم دیگه مقاومت نمیکنم💔

اگر شما بچه را ببرید که شوهرتون خیلی خوشبحالش میشه 

شاید پیشنهاد خوبی نیست چند روز قهر کنید برید جایی یا خودتون را بزنید به مریضی که کرونا دارید ولی بچه رو نبرید 

بزارید مسئولیت بچه بیافته گردن شوهرتون 

شاید نسبت به اینده بچه احساس مسئولیت کرد و برای زندگیتون تلاش کرد ن

البته در طلاق تفاهمی میفرستنتون مشاوره سعی کنید استفاده کنید به مشاورتون بگید میخواید زندگی را حفظ کنید تعدادجلسات را بیشتر بزارن 

شایدروی شوهرتون تاثیر گذاشت

اگر شما بچه را ببرید که شوهرتون خیلی خوشبحالش میشه  شاید پیشنهاد خوبی نیست چند روز قهر کنید بر ...

شوهرم عاشق بچمونه فکر نکنم بدتش به من به نظرت امکات داره رابطمون خوب بشه

شوهرم عاشق بچمونه فکر نکنم بدتش به من به نظرت امکات داره رابطمون خوب بشه

بله چرا امکان نداره 

خواهر من شاور هست در مرکز کاهش طلاق کار میکند 

دقیقا کسانی که تقاضای طلاق توافقی میدهند را بهشون ارجا میدهند 

خوشبختانه رفتن به جلسات مشاوره اجباری هست و حتما باید شما و شوهرتون با هم درجلسات شرکت کنید تا مشاور نامه بدهد 

خواهرم میگه کسانی را داشتن که سه سال در قهر بودن ولی با جلسات مشاوره سازش کردن 

و هر ساله چندین مورد سازش دارند 

شما اگر میتوانید شرط بزارید به شوهرتون بگید در صورتی درخواست طلاق توافقی را امضا میکنم که قبلش سه جلسه بریم مشاوره 

بگید فردا بچم بزرگ شد من نمیتونم جوابشو بدم که چرا ولش کردم یا از نعمت پدر محرومش کردم 

اگر چاره ایی نداشتید وقتی جلسات مشاوره بابت طلاقتون شروع شد با مشاورتون مشورت کنید

بله چرا امکان نداره  خواهر من شاور هست در مرکز کاهش طلاق کار میکند  دقیقا کسانی که تقاضا ...

مرسی خانم مهربون واقعا اینکه چی جواب بچمو بدم خیلی مهمه❤️