2777
2789
عنوان

شما هم گلودرد داشتید تو بارداری؟

123 بازدید | 6 پست

من تو هشت ماه هستم صبح ها که پا میشم گلودرد دارم. اولش میترسیدم کرونا باشه ولی یک هفته‌س هیچی دیگم نیست فقط گلوم صبح تا ظهر میسوزه. طبیعیه؟

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

اب نمک لطفا قرقره کن تو دهن و بینی 

نمکش کم باشه فقط

قرص ویتامین سی جوشان بخور

ویتامین دی زینک

من تو ماه اخر هفتم بارداریم ماه دوم بارداری کروما گرفتم و بعد یه هفته ک گذشت با سرفه های تک تک گفتم نکنه کروناس تست دادم کرونا بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب قبله خواب ى قاشق عسل بذار تو دهنت بمونه

قورت نده

تا كم كم اب شه

صب كه بيدار شى خوبه خوووووبى

دعام ميكنى😁

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اب نمک لطفا قرقره کن تو دهن و بینی  نمکش کم باشه فقط قرص ویتامین سی جوشان بخور ویتامین دی زی ...

من تستم دادم با شوهرم رفتیم تست دادیم اونم شاگردش کرونا گرفته بود گفتیم تست بدیم اگه از شاگردش گرفته بدونیم خداروشکر دوتامون منفی بود

شب قبله خواب ى قاشق عسل بذار تو دهنت بمونه قورت نده تا كم كم اب شه صب كه بيدار شى خوبه خوووووبى ...

جدی؟ ممنونم

جدی؟ ممنونم

اره جدى جدى جدى

نتيجه شم بهم خبر بده

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/