2777
2789
عنوان

خانوما اونایی ک دوتا سیم کارت ب نامشونه میان

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 78 پست
ایرانسل 

خب شما برو رایتل یا همراه اول بخر.دیگه پیام نمیره براش.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بقبه گفتن میره اخه

نمیره اسی من تمام راه هارو رفتم.مگه همرا اول بیکار به ایرانسل تو پیام بده نمیره عزیرم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

میگ امکان اجرای درخواست شما وجود ندارد

نمیدونه چشه مال منم خراب امشب از هفتصد هم میتونی بپرسی.ولی اینم بدون اگه شوهرت زنگ بزنه هفتصدشماره ملی توبده بازم تمام سیم کارت هاتومیگه.من شوهرم این بلاسرم اوردتونامزدی.گفت چندتاسیم کارت داشتی وادارم کردزنگ بزنم هفتصد تمام سیم کارت هاوشماره هارو گفت

برای زن،زندگی،آرامش،...
نمیدونه چشه مال منم خراب امشب از هفتصد هم میتونی بپرسی.ولی اینم بدون اگه شوهرت زنگ بزنه هفتصدشماره م ...

اووووو یعنی بدون اینکه طرفو با کارت ملیش ببینن اطلاعات میدن؟؟

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔