2777
2789
عنوان

خانوما اونایی ک دوتا سیم کارت ب نامشونه میان

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 78 پست
دروووغ  کدوم قسمت دقیق تر میگی

بابا ایرانسل من هر چیو چک کنی پیام میاد حالا هی باید پیامارو پاک‌کنی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دروووغ  کدوم قسمت دقیق تر میگی

ببین هرشماره یی که به اسم شماست فرقی نداره اپلیکیشن نصب میکنی وارد میشی بعدیه قسمت داره کدملی تو میزنی تمام سیم کارت هایی که به اسمت هست میاره بالا.حتی میگه ازکدوم پیشخوان و توی چه تاریخی .الان یادم نیست دقیق ولی خودم قبلا زدم امتحان کردم

برای زن،زندگی،آرامش،...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 🤦‍♀️

نکن عزیزم.برو اون دکه ها ک روزنامه میفروشن کارت تلفن بگیر زنگ بزن ببین کی جواب میده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ببین هرشماره یی که به اسم شماست فرقی نداره اپلیکیشن نصب میکنی وارد میشی بعدیه قسمت داره کدملی تو میز ...

زیرو رو کردم پیداش نکردم میشه خودت یه بار چک‌کنی اگر یادت اومد بهم بگی کجا باید برم

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
مگ کارت تلفن هنوزم هست؟؟من خیلی وقته ندیدم

بله هست عزیزم.اگه شما سیم کارنی که به نامت باشه دست شوهرت نداری چه ایرادی داره برو ب نام خودت بگیر.

بله هست عزیزم.اگه شما سیم کارنی که به نامت باشه دست شوهرت نداری چه ایرادی داره برو ب نام خودت بگیر.

اخه بدبختی دارم دستش تو گوشیشه

تلفن عمومی اصلا ندیدم جایی چ خوب بود قدیما 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
اخه بدبختی دارم دستش تو گوشیشه تلفن عمومی اصلا ندیدم جایی چ خوب بود قدیما 

یعنی چی دستش تو گوشیشه

😂😂😂 میگم یه سیم کارت به نام من تو گوشیشه 

اها.خب ایرانسله یا همراه اول