2777
2789

خانمای عزیز ، من ۸ روزی هست که سوزش گلو دارم و بعضی وقتا سرفه . 

تست ندادم ببینم کروناست یا نه . رفتم دکتر آنتی بیوتیک و چند تا ویتامین داده . تغییری نکردم . میخواستم بدونم بعد از ۸ روز ممکنه من حالم بدتر بشه ؟ واقعا کلافه شدم این سوزش گلو هم امونم رو بریده . اصلا نمی دونم از چی هست . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه های من تکی هست هیچ علائم دگه ای ندارم فعلا حالا میدونم از فردا پسفردا زمین گیرم میکنه 

ایشالله که کرونا نیست و اگه باشه هم خفیف ردش میکنی . با این وضعیت بیمارستانها و دارو ، آدم بیشتر از استرسش از پا در می آد . 

منم حاضرم تا 8 هفته همینجوری باشم فقط سرم ب تنگی نفس و بیمارستان نکشه    

برو دکتر ، واسه من آزیترو و فاموتیدین و ویتامین سی و زینک پلاس داد . مایعات خیلی زیاد بخور . هر چقدر می تونی .‌