2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمک توروخدا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 60 پست
خداکنه بمونه مرسی دلم یکم اروم شد توروخدا شماهم بزام دعا کن

چشم گلم حتما اونی که بالاس خودش مراقب همه چیزه مطمعن باش 💙💙💙💙

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
نگران نباش..فردا دکتر نیس برو ارژانس بیمارستان اونجا متخصص ببینتت برات دارو بنویسه ....احتمالا بچتون ...

انشالله سالم باشه توروخدا دعا کنین برام راضیم به رصای خودش سالم باشه هرچی بود بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله سالم باشه توروخدا دعا کنین برام راضیم به رصای خودش سالم باشه هرچی بود بود

یه چیزی نذر کن برا عاشورای بعد مثلا برا گهواره ی حضرت علی اصغر♥️

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ایشالا تندرست باشه نگران نباش.ولی اگ ماه قبل پریود شدی ۲۱ امروزم وقت پریودته شاید باردار نیستی

اخه ساک دیده شده شایدم لک لانه گزینیه

ببخشید البته ها چطور ماه پیش پریود شدی ۲۱ امروزم ۲۱ بوده بعد فک کردی بارداری😑....خب پریود شدی دیگه ...

عزیزم اخه من هم ازمایش خون دادن مثبت شد هم بیبی چک زدم مثبت شد هم سونو رفتم ساک حاملگی تشکیل شده هم دکتر رفنم بازم تاریخ دقیق پریودی قبلم یادم نیس

توسه تا ایه الکرسی بخون. اگه نشد بیا توف کن رو صورت من  فرداهم اول وقت برو بیمارستان بهت شیاف ...

ن گلم این چه حرفیه الان میخونم ایه الکرسی

باشه عزیز حتما میرم

دختر اولم بزرگه شانس من امروز عادت ماهیانه بود دلدرد بود نتونست کار کنه از فردا میگم بکنه کارارو

عزیزم اخه من هم ازمایش خون دادن مثبت شد هم بیبی چک زدم مثبت شد هم سونو رفتم ساک حاملگی تشکیل شده هم ...

پس دوماه قبل پریود شدی چون بی بی زدی...نگران نباش اصلا بخاطر کارم نیست بچت پسره😋