2777
2789

من اینجا تبلیغ کردن ثبت نام کردم اما هدیه نگرفتم خودمم چندنفر دعوت کردم هدیه نگرفتم به پشتیبانی پیام دادم گفت اول باید در همیاران ثبت‌نام نام کنید لعد ۵ سوت میدیم بعد هرکس دعوت کنید ۱۰ سوت به شما ۵ سوت ب اون تعلق میگیره و هرچی قبلش ثبت نام همیاران انجام دادم هیچی نمیگیرم 

فعلا منتظرم ببینم انجام شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجا تبلیغ کردن ثبت نام کردم اما هدیه نگرفتم خودمم چندنفر دعوت کردم هدیه نگرفتم به پشتیبانی پیام ...

کی ثبت نام کردی من ۵ نفر آوردم چیزی نداد پیام دادم گفتن ۲۴ ساعت صبر کن الان میرم تو سایتش نمیاد 

برنامه افکس هر دعوت هدیه ۱۰۰ هزارتومانی کددعوت منو بزنید ممنونمکددعوت883488235565https:/ /efex.pro/f ...

آفکس چهار نفر دعوت کردم گفت نمیشه بکشیش باید همینجوری هی معامله انجام بدی خودت باید پول بریزی توش

کی ثبت نام کردی من ۵ نفر آوردم چیزی نداد پیام دادم گفتن ۲۴ ساعت صبر کن الان میرم تو سایتش نمیاد

الان انگار بسته هستش 

دیروز اما خب نمیدونم فعلا ثبت شده یا نه 

اگر عضو همیاران نباشی مثل من هیچی تعلق نمیگیره 

منم ب حرف دوستان اینجا داریک نصب کردم سریع کددعوت دادم

پیام پشتیبان هست نمیشه اینجا بفرستم لینک داده

همتون سرکاریذ .دلتو به این برنامه های دزد خوش کردید .هی حالا اینکارو کن حالا اونکارو کن .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏