2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین کمک توروخدا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 60 پست
فردا جمعس دکتر بازه بنظرتون؟؟؟؟دکتر تو مشهد میخوام کسی میدونه بنظرت بچم میمونه

مطب شخصی باز نیس ولی بیمارستان که هست  اونقد نگرانت شدم نفهمیدم فردا جمعس  ولی بیمارستان هست برو 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا جمعس دکتر بازه بنظرتون؟؟؟؟دکتر تو مشهد میخوام کسی میدونه بنظرت بچم میمونه

بله چرانمونه من خودم لک اینا داشتم رفتم دکتر شیاف داد استراحت مطلق شدم کلا  شیافارو تااخر استفاده کردم ده تا بود و بعدش باز مراقب بودم انشالله براشمام حل میشه نگران نباش بسپر به خدا سه تاایه الکرسی بخون 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
رفتم دسشویی دیدم خونه دارم سکته میکنم

نگران نباش..فردا دکتر نیس برو ارژانس بیمارستان اونجا متخصص ببینتت برات دارو بنویسه ....احتمالا بچتون پسره برا همین اینجورین به خودت استراحت بده

مجبور بودم بچم نجس کرده بود 😢

باشه، می گذاشتی خشک بشه یه پارچه می کشیدی روش، یا فقط قسمت نجس اب کشی و شستشو می دادی یا روی پتویی چیزی می خوابید. عکس العمل فوری لازم نبست برای هر چیزی داشته باشی.

اخه چه اجباری وقتی میدونی توی حساسترین مرحله ست جنین،من خودم خیلی خیلی کار خونه میکردم ولی الان ۶هفت ...

پشیمونم 

بخدا بلند نکردم فقط چرتکه کشیدمش و اون یکی تشک تخت رو لگد کردمچون سبک بود بلند کردم گزاشتم بغل دیوارپشیمونم پشیمون

رفتم دسشویی دیدم خونه دارم سکته میکنم

بگو خون دیدم الان هیشکی متوجه نشد چی گفتی

صبح باید بری دکترت استراحت باید بکنی عزیزم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

پشیمونم  بخدا بلند نکردم فقط چرتکه کشیدمش و اون یکی تشک تخت رو لگد کردمچون سبک بود بلند کردم گ ...

حالا اتفاقی اقتاده برات؟خونریزی چیزی  داری؟

🎀لحظه شماری برای لمس دستات🎀
باشه حتما گلم خداکنه چیزی نشه توروخدا دعا کنین

عزیزمممم بسپربه خدایی که ازهمه مهربونتره الانم  بگیر راحت بخاب بگو خدایا سپردم به خودت مگه میشه ناامید شد ازخدا ♥️

بسپر به خدایی که یوسف رو از ته چاه رسوند به پادشاهی مصر

باشه حتما گلم خداکنه چیزی نشه توروخدا دعا کنین

توسه تا ایه الکرسی بخون. اگه نشد بیا توف کن رو صورت من 

فرداهم اول وقت برو بیمارستان بهت شیاف بدن اصلا کار نکن فعلا فقط برا دسشویی پاشو اززمین تونستی یکی دوروز برو خونه ی مادرت