2777
2789
عنوان

بیاین تورو خدا😣😣😣

156 بازدید | 18 پست

من ای وی اف کردم‌ شش هفته م بود ازصبح لکه بینی وخونریزی داشتم الان رفتم دستشویی دی م یه بند لخته خون ویه چیز سفید ازم خارج شد😣😣😣یعنی سقط شد😣😣خون ریزی وکمردردم دارم شوهم خوابه دوس ندارم بهش بگم تا فردا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم واسه دلت چه شرایط سختی. برو شوهرتو بیدار کن بهش بگو

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

نمیدونم عزیزم ای کاش میگفتی شاید لازم باشه بری دکتر، به بیمارستان زنگ بزنی مشورت کنی

اما اگه الان نمیخوای بگی فقط استراحت کن.

فردا صبح هم برو سونوگرافی، منم یکبار فکر کردم بچه سقط شده اما توی سونو دکتر دید گفت هنوز هست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
براشما چجوری بود که همچین فکرکردین

خیلی خونریزی شدید بود و تیره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
منم خون ریزی دارم کمرم دردمیکنه رفتم دیدم یه چیز سفید بالخته خونه افتاد😣

درهرصورت باید بری سونوگرافی عزیزم

برای من اینقدر شدید بود که اصلا نمی دیدم چی داره خارج میشه🤦‍♀️

توکل به خدا ان شاءالله مونده باشه🙏

😣😣میخام توتنهایم باشم 

رفتی دکتر فدات شم؟ 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم