2777
2789

مثلا روانی میشن یا چی میشن؟

چرا انقد ادعا دارن که چشم سومشون باز میشه؟

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار برات تعریف کنم یه دوس پسر داشتم مدل بود هیکل چهارشونه ورزشکار خلاصه همه شرکتا لباس و اینا باهاش قرارداد میبستن میخواست بره ترکیه چند ماهدیگه ولی افتاد با چند تا از دوستاش که گل میکشیدن 

منم کات کردم 

بعد حدود ۴..۵ ماه دیدمش اومد سلام کرد قشنگگگ ۵ دقیقه داشتم نگاش میکردم ببینم این کیه پوست و استخون صورت لااااغر شکل ماهی شده بود زیر چشماش گووووود و سیاااه 

حالا این هیچی تیک عصبی شدید گرفته بود حالتاش نرمال نبود اصلا انگار دیونه شده بود خیلی ناراحت شدم براش

دو مدله عزیزم یکیش حالت خاب اوره و آرامبخش یکیش که سرحال میکنه و انقد میخندی جر میخوری من همچین چیز ...

یع چیز تو مایه های آگاهی از جهان و این فازا

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

از یه جایی به بعد دنیای واقعیت و خیال رو نمیتونن تفکیک کنن. توهم توطئه دارن.از همه چیز و همه کس میترسن. عصبی و پرخاشگر میشن و...مرگ😔 اینا رو من از نزدیک دیدم

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟