2777
2789
عنوان

تپلای خوشتیپ بشتابید

151 بازدید | 12 پست

چی مبپوشید ک خیلی بهتون میاد..من چون چهارشونه تپلم حس میکنم حتی قشنگترین لباسام بهم نمیاد.مثلا امروز بگ خریدم ولی حس میکنم تپل ترم کرده..قدم۱۶۷ وزنم۷۲.۷۱ ایناس..تپلا چطوری تیپ میزنید ک خیلی بهتون میاد چ رنگایی عکس بدید ک بهتر

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽

قشنگم همچین تپلم نیستیا

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بخدا اصن جلو اینه گوشت خالی ام☹انقد خوشم میاد دخترای کشیده و قد بلندو میبینم

خب اخه شما قدت کوتاه نیست که قدت خوبه وزنتو یکم بیاری پایین عالی میشی انقدر به خودت نگو تپل اعتماد به نفس داشته باش 

تپلی یکم زیاد اره؟خیلی چاق نشون میدیم مخصوصا بخاطر استخونامون

من 100کیلو بودم حدودا الان اینقد شدم

نسبت به قبل بهترم، رژیم داغون کرده صورتمو ولی همچنان پهلوام هستن

بخدا خسته از رژیمم ولی دیگه نمیدونم چیکار کنم 

بخاطر فشار خونم زیاد هم نمیتونم ورزش کنم 

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟
من 100کیلو بودم حدودا الان اینقد شدم نسبت به قبل بهترم، رژیم داغون کرده صورتمو ولی همچنان پهلوام هس ...

رژیمت اصولیه؟یا هیچی نمیخوری؟ت چمدوقت کم کردی..لامصب هرکیو میبینم لاغر شده تپلیش خبلی خوشگلتر بوده

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽
رژیمت اصولیه؟یا هیچی نمیخوری؟ت چمدوقت کم کردی..لامصب هرکیو میبینم لاغر شده تپلیش خبلی خوشگلتر بوده

چند ماهی خودم هیچی نمیخوزدم اما الان از دکتر تغذیه گرفتم 

منم تپلیم صورتم بهتر بود اما هیکل رو ترجیح میدم 

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟