2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی کم پیش میاد که

260 بازدید | 13 پست

بهم ابراز علاقه نمیکنه من دوس دارم احساسشو بهم بگه قبلان که نامزد بودیم حرف های عاشقانه میزد الان نه غروب بهش پیام دادم دوست دارم هی جوابم نداد خب ناراحت شدم چیکار کنم بازم مثل اول شه  کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من از اول یخ بود الانم یخه. انقد با رفتاراش سردم کرده ک خوشم نمیاد بیاد خونه . نصف شب میاد میرم تو اتاق پیش دخترم خودمو به خواب میزنم. مردی ک سرده کاریش نمیشه کرد

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄

کش دیدی تاحالا؟

هرچی بیشتر بکشی سمت خودت رها که بشه بیشتر دور میشه ازت

آدما هم همینن چند روز که خودتو بی تفاوت نشون میدی به سرعت جذب میشن

اما نزدیکشون که میشی زیاد

همش فرارین

همینا رو به خودش بگو نمیدونم چرا عادت داریم لقمه رو دور سرمون بچرخونیم هر کسی باید انتظارات معقولش ...

اینجوری به نظرم بدتر میکنه خیال میکنه گدای محبتشم بدتر میکنه

همینا رو به خودش بگو نمیدونم چرا عادت داریم لقمه رو دور سرمون بچرخونیم هر کسی باید انتظارات معقولش ...

من مستقیم ک هیچ ب روش زدم هزار بار گریه کردم دعوا کردم میگه من همینم. خدا از رو زمین ورشون داره کلا حالیشون نیس عزیزم

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
من مستقیم ک هیچ ب روش زدم هزار بار گریه کردم دعوا کردم میگه من همینم. خدا از رو زمین ورشون داره کلا ...

یاد خواهرم افتادم  تو مجردیمهمین جمله تو رو گفت خدا رو زمین برشون داره من میگفتم گناه دارن نگو😂😂😂 گفت بزار بیاد تو زندگیت میفهمی

اینجوری به نظرم بدتر میکنه خیال میکنه گدای محبتشم بدتر میکنه

عزیزم طرز بیان مهمه

اگر مثل گدا ها بخوای بگی "یکم بهم محبت کن" خب همین فکرو میکنه 

باید منطقی و با اعتماد به نفس میخوای 

با اعتماد به نفس کامل به همسرت بگو باید درمورد موضوع مهمی صحبت کنیم(لحن صحبت خیلی مهمه جدی و محترمانه باشه. انگار تو یه جلسه کاری خیلی مهمی)

کنار هم بشینید چشم تو چشم هم نگاه کنید و همزمان مشغول کار دیکه ای مثل خوردن یا بازی با گوشی یا.... نباشید

بعد با همون لحن جدی ادامه بده بگو من نیاز هایی دارم که بدون اون زندگی برام خیلی سخت میشه.نیاز به شنیدن ابراز علاقه کلامی.بنظرت چه کاری در این مورد انجام بدیم؟راهکاری براش داری؟

خیلی وقت ها میبینیم مرده اومده لم داده بعد میگه بگو.مکالمه جدی این نیست که یکی دراز بکشه. یا مثلا زن از تو آشپزخونه بهش بگه.یا درحال تماشای تلویزیون یا....

حتما باید کنار هم باشید و نشسته و کل توجه تون به هم 

من مستقیم ک هیچ ب روش زدم هزار بار گریه کردم دعوا کردم میگه من همینم. خدا از رو زمین ورشون داره کلا ...

عزیزم مگه شما بچه ای که با گریه و دعوا میخوای

همین گریه و دعوا شما رو در موضع ضعف قرار داده.مثل یه بچه ای که تمام تلاشش رو میکنه که پدر یا مادرش رو راضی کنه و والد تمام قدرت رو در دست داره و میتونه هر چی میخواد بگه 

در حالی که اینطور نیست.نیاز شما یک نیاز منطقی هست مثل غذا.قطعا پاسخ ندادن بهش و گرسنه موندن چاره کار نیست.شما در نهایت از روی گشنگی یا ضعف یا ناچاری هم که شده غذا رو میخوری.هر چی دیرتر بخوری بیشتر میخوری.اگر خونه نباشه در نهایت خسته میشی و میری غذای بیرون میخوری

همسرت باید بدونه که همونطور که اون میتونه بر خلاف وظیفش بگه نه شما هم میتونی جای دیکه نیازتو تامین کنی و شما باید این رو نه با دعوا که محترمانه و جدی و با آرامش کامل بهش بگی

پیام قبلیم رو بخون راهکار دادم .اگر جواب نداد باید به همسرت بگی این نیاز منه و اگر تو رفع نکنی پس بهم بگو کی باید رفعش کنه؟من خیلی هم زن سر به زیری باشم و بخوام پایبند بمونم باز هم تا جایی میتونم با اراده م نیازمو سرکوب کنم و من میترسم به اونجا برسم که نیازهام اراده منو سرکوب کنن و این رو اصلا دوست ندارم و نمیخوام.پس لطفا باهام همکاری کن تا زندگیمونو بهبود ببخشیم