2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=202920289]سخته درس خوندن اون دانشگاه ؟ هزینه هاش بالاس؟ مدرکش معتبره؟[/QUOTمن رشتم علوم تربیت ...

موفق باشید واسه منم دعا کن بتونم برم ؟ هنوز وقت هست واسه ثبت نام با سوابق تحصیلی؟

میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟   
سخته درس خوندن اون دانشگاه ؟ هزینه هاش بالاس؟ مدرکش معتبره؟

اصلا سخت نیس 

هزینه هاش مونده به واحداش 

۲۰ واحد برداری هر ترم حدودا یک و دویست اینا با شهریه ثابت ک دویست تومن ایناس 

بله معتبره 

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
[QUOTE=202920289]سخته درس خوندن اون دانشگاه ؟ هزینه هاش بالاس؟ مدرکش معتبره؟[/QUOTمن رشتم علوم تربیت ...

میشه بگی چن ماه برا ازمون خوندی و نمرت چند شد

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
میشه بگی چن ماه برا ازمون خوندی و نمرت چند شد

خیلی خوندم ...از اردیبهشت سال ۹۹شروع کردم به خوندن ...با توجه به متاهل و بچه داربودنم نمی تونستم مدام بخونم ....تا دی ماه ۹۹که آزمون برگذار شد...نمرم هم ۶۳

خیلی خوندم ...از اردیبهشت سال ۹۹شروع کردم به خوندن ...با توجه به متاهل و بچه داربودنم نمی تونستم مدا ...

مرسی گلم

موفق باشی واسه منم دعاکن امسال قبول شم

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...