2777
2789
عنوان

عوارض تزریق چربی به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 136737 بازدید | 283 پست
سلام م 6 روز چربی زدم به خط خندم الان تقریبا 3 روز زرد شده برای شمام اینجوری بود استرس گرفتم نکنه نک ...

کبود شده یا زرد؟ آخه مثلا وقتی به جایی از بدن کبود میشه اولش تقریبا یه رنگی تو مایه های قرمز و بنفش میشه بعد به مرور کمرنگ میشه و تقریبا زرد و سبز میشه و بعد هم کامل از بین میره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترزریق چربی کردم یکسال گذشته صورتم لاغر بود یکم تزریقش بخاطر چربی برداشتن و امپول بیحسی ب صورت درد د ...

شما راضی بودسن

من رفتم الان اینارو خوندم دارم دیوونه میشم منه خاک برسر

خواهش میکنم اینکارو انجام ندین…. پولتون و سلامتی تون رو هدر ندید.

سلام. امیدوارم خوب و سلامت باشید دوست عزیز

ممنون از مطالبتون منم میخواستم به صورتم چربی تزریق کنم که با مطالبتون خیلی دودل شدم. سوالی دارم خدمتتون شما کجا و پیش کدوم دکتر تزریق کردید؟ با تمام توضیحاتتون احتمالا پزشک شما در این زمینه مهارتی نداشته و به قول معروف اسم در کرده که شما رو فریب داده. ممنون میشم اسم پزشک و کلینیکی که رفتید رو بگید. ممنون

عزیزم من دیدم افرادی رو که مثل شما بالاتنه درشت و پایین تنه ریز دارن. معمولا افراد از شکم چربی برمید ...

سلام مدیر عزیز. امیدوارم خوب و سلامت باشید

ممنون از مطالبتون منم میخواستم به صورتم چربی تزریق کنم که با مطالبتون خیلی دودل شدم. سوالی دارم خدمتتون شما کجا و پیش کدوم دکتر تزریق کردید؟ با تمام توضیحاتتون احتمالا پزشک شما در این زمینه مهارتی نداشته و به قول معروف اسم در کرده که شما رو فریب داده. ممنون میشم اسم پزشک و کلینیکی که رفتید رو بگید. ممنون

سلام خواهش میکنممممممم جواب بدید مامانم پنج روز از چربیش میگذره از شکم در آورده افتاده به خون ریزی&n ...

همچین چیزی تا حالا نشنیدم. حتما به دکتر مراجعه کنید