2777
2789
عنوان

هرکی هرچی راجب کرونا میدونه تورخدا بیاد جون نوزاد3 ماهه در خطره

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 69 پست

وایتکس ریه رو نابود میکنه استفاده نکن زیاد 

خودتم قرص جوشان ویتامین سی بخور استرس هم ایمنی رو پایین میاره گلاب هم زیاو بخورید هم اسپری کن تو خونه برای ضدعفونی خوبه

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی دو سه بار اب نمک بزنید تو گلو 

آبجوش، عسل و ابلمیو هرروز صبح 

مرتب گلاب اسپری کن تو فضای خونه 

اب هویج و اب سیب و سوپ و دمنوش بخورین 

مرتب مایعات 

هندونه به هیچ عنوان نخوربد خیلی خطرناکه

بخور بدین 

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

ما تازه گرفته بودیم

خدا رو شکر رد کردیم

دیگه اصصلا ضدعفونی کننده استفاده نکن

خیلی خیییلی مهمه که اب و مایعات زیاد بخورین با سوپ زیاد این مهم ترین کار برای درمانتونه شده به زور بخورین

هر دو برین تست بدین و هم زمان زیر نظر دکتر دارو رو شروع کنین

هر شب چند تیکه گوشت بذار توی یک شیشه مربا و بنداز توی آب جوش تا ۶ ساعت بجوشه بعد خورین 

بازم میگم مهم تر از همه چیز مایعات مایعات مایعات

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

عزیزم سیر بریز تو سوپت 

آب لیمو سنگی بخور عالیه 

زنجفیل دم کن بخور 

مایع جات فراوون . آب هویج و اب سیب و گلاب و ....

کپسول آزیترومایسین میدونم خوبه اگه سرفه و خلط و .. دارید 

اب نمک قرقره کنی 

حتی گوجه فرنگی هم شنیده بودم خوبه 

اسی تو خونه دوتا ماسک بزنه سوهرت تو اتاق جدا  به هیچ عنوان از الکل و واکتیس استفاده نکن روند د ...

هرکاری میکنم نمیشه امروز 10 زار رفته دستشویی مجبور شدن پشت سرش برم وایتکس و الکل بزنم امروز خوب مجبورم. قشنگ حس میکنم سینم وایتکس و اینا جمع شده الکل 

عزیزم چه قدر استرس داری با بچه کوچیک آنقدر وایتکس و الکل استفاده نکن  همونا بدتر میکنه

هم. نا حالمو بد کرد امروز منم سرفه میکنم تک و توک خوابیده تو سینم وایتکس

هم. نا حالمو بد کرد امروز منم سرفه میکنم تک و توک خوابیده تو سینم وایتکس

نکن توروخدا

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
باختم فقط و فقط هم بخاطر نوزادم میترسم

منم گرفتم اولش گفتم الفاتحه تموم شد رفت چون پدر مادر مسن هم دارم خودمم بدن چندان قوی ای ندارم سخته ولی استرس و ترس بدن رو زودتر از کرونا از پا در میاره به بچت فک کن گریه مریه هم بزار کنار یه ذره امید به خودت بده بیشترش کن میبینی که میتومنی 

بابا از من که داغون تر نیستی 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
اول قرنطینه در اتاق با تهویه مناسب ، غذاهای ساده وابدار وپروتئین دار ، ابمیوه ومایعات  وویتامین ...

موقع به بچت شیر میدی سینتو با دستاتو بشور ماسک داشته باش

نذار سردی به بدنت غلبه کنه گرمی خیلی بخور و همچنین مایعات

مدام گلوتو تر نگه دار یعنی آبنبات بخور هرنوعشو که داری آبنبات یرماخوردگی یا معمولی ولی بخور ..از پله بالا پایین نکن زیاد

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔