2777
2789
عنوان

چشم آستیگماتیسم

55 بازدید | 8 پست

خانوما من تا حالا کسایی رو که دورم دیدم و آستیگماتیسم بودن . یکمی فقط یکم چشمشون یه حالتی بود 

حالت افتاده یا چپ نه ها . خییییلی کم یه جوری بود و انگار با چشم عادی فرق می‌کرد 

کلا این بیماری همیشه باعث این حالتِ چشم میشه ؟ 

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

آستیگمات اصلا رو ظاهر چشم تاثیری نداره فقط تو موارد شدید نیاز به عینکه،اونی که شما میگی شاید انحراف ...

انیایی که دیدم اطراف عینکی بودن

آخه انحراف نبود واقعا . حالت افتاده هم نبود 

فقط اگه خیییلی دقت میکردی انگار حالتش با چشم عادی فرق می‌کرد یهههه کوچولو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو ظاهر چشمای من تاثیری نداشته 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم آستیگماتیسم بخاطر اینه که سطح عدسی و قرنیه کاملا صاف و کروی نیست، اصلا با چشم غیرمسلح دیده نمی ...

ضعیفی چشم چی ؟ ممکنه یه حالتی رو ایجاد کنه ؟

انیایی که دیدم اطراف عینکی بودنآخه انحراف نبود واقعا . حالت افتاده هم نبود فقط اگه خیییلی دقت میکردی ...

خوب کلا بیشتر افرادی که عینکی هستن حالا به هر دلیلی وقتی عینکشون برمیدارن یکم حالت چشم عوض میشه و انگار یه کوچولو گود میره،اون به خاطر آستیگمات نیست به خاطر استفاده دائم از عینکه،خیلیا آستیگمات نیستن و چشمشون ضعیفه و عینک میزنن این یه کوچولو گود رفتگی رو دارن،من خودم عینک میزنم الحمدالله گود نرفته چشمم ولی هشتاد درصد عینکیا اینجوری میشن

بلندترین فریاد من سکوت من است...
خوب کلا بیشتر افرادی که عینکی هستن حالا به هر دلیلی وقتی عینکشون برمیدارن یکم حالت چشم عوض میشه و ان ...

عزیزم ببخشید من انقدر سوال میپرسم 

فقط یه سوال دیگه

چرا یدونه از چشماشون اونجوری بود ؟ اون یکی چشم چی ؟