2777
2789
عنوان

شوهرم دو شبه خونه نیومدهههههه....

684 بازدید | 56 پست

سه هفته اس درگیر کرونا هستیم 

شوهرم اصلا به من و دخترم هیچ توجهی نمیکنه حتی مارو دکتر نبرد با خواهرم رفته بودیم دکتر دو شب پیش شب اومدم خونه دیدم شوهرم نیست 

گوشیشو هم تو خونه جا گذاشته بود گوشیشونگاه کردم دیدم خواهر آواره اش (مجرده)پیام داده احوالت چطوره بیا چند روز خونه ما طبقه بالا بمون حال و هوات عوض بشه شوهر منم بی خبر گذاشته رفته 

دخترم زنگ زد به برادرشوهرم (مجرده) گفت بابات پیش ماست بعدشم قطع کرد من چیکار کنم با این خانواده و شوهر بی فهم و شعور؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مجرده آوارست؟؟؟ متاسفم واست  

خانوم اول درست متوجه شو بعدا سریع بیا اظهار نظر کن 

چون این خواهرشوهرم خیلی منو اذیت کرده 

اون مجرد بودنش هم برای این گفتم که یعنی شوهرم رفته خونه پدر و مادرش نه اینکه خواهرش ازدواج کرده باشه رفته باشه خونه خواهرش متوجه شدین؟؟؟؟؟؟

اواره  برای اینکه خیلی اذیتم کرده عید حتی من سلام دادم یه سلام نداد 

با من و دخترم انگار دشمن خونیه

تو هم بزار برو خونه ی بابات

نمیدونم والا روده ایم زده بیرون کرونا یبوست شدید داده به من سه روزه روده ام زده بیرون دکتر دارو داده که التهاب روده بخابه پیداش نمیکنم یکی از داروهاشو

امروز زنگ زدم برادرش گفتم نمیخواد بیاد خونه؟ چرا یه گوشی با خودش نبرده من چجوری بهش خبر بدم؟ چرا بی خبر گذاشته رفته؟

من روده ام خونریزی کرده داروم گیر نمیاد دارومو کی بخره پس

داداشش گفت خفه شو