2777
2789

سلام دوستان خوبین؟

ما توی یه ساختمون زندگی میکنیم صدای و صحبت و تلویزیون و همه چی به راحتی شنیده میشه،شوهرم پیش خانوادش بود من اتفاقی شنیدم ک مادرشوهرم داشت ب شوهرم میگفت نذار زنت بفهمه چقدر پول داری،زنا ولخرجن خرت و پرت میخرن،خودت پول نگهدار و این حرفا،وقتی شوهرم اومد بالا بهش گفتم ک شنیدم و خیلی از مادرش ناراحت شدم اونم گفت بخاطر سنشونه ک توصیه های اینجوری میکنن من ک ب حرفش گوش نمیدم تو همه چیز منو میدونی حتی هزار تومنم،من اونجا اعتراض نکردم ب حرفش چون خودم میدونم همچین ادمی نیستم،ولی بازم من اروم نشدم وقتی شوهرم سرکار بود ب مادرشوهرم زنگ زدم بیاد بالا بهش گفتم جریانو ک حرفشو شنیدم،اونم گفت بخاطر خودت این حرفو زدم😳ک شوهرت پول جمع کنه واسه خودت یه چیزی بخره وگرنه من ک هزارتومن ازش نمیخوام،گفتم با این حرف شما پنهون کاری یاد پسرتون دادین،لازم نیست ازم پنهون کنه خب با هم پس انداز میکنیم چرا من نباید بدونم؟خیلی کارتون بد بود اخرم ازش محترمانه خواستم ک دخالت نکنه تو زندگیمون ولی خیلی بهش برخورد ولی خب میدونم فایده نداره و ب حرفاش ادامه میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم که گفتی 

من نمیتونم 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

چقد شجاعی

تیکر رسیدن ب آرزومه صلوات میفرستین..🥺❤به آرزوم نرسیدم خدا جونم واقعا چرا من ب خواستم نمیرسه ۵ ساله التماست میکنم .... هوای همرو داری جز من باشه دیگه هیچی ازت نمیخوام شاید دوسم نداری شاید میخوای باهات قطع ارتباط کنم باشه ..... اما قبلش واسه هرچی دادیو ندادی شکر🙂😞

اشتباه کردی.سادگی کردی.ولی خوب کاری کردی دلت خنک شد.ولی من بودم نمیکردم.به جاش از این به بعد زیاد اگه خرج میکنی چیزی خریدی بگو مامانم یا ابجیم یا خالم داده تا نگنه بازم به شوهرت که دیدی زیاد خرج میکنه.

وقتی همسرت باهات رو راست بوده و طرف مادرشو نگرفته، کار شما خیلی اشتباه بوده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خوش بحالت والا من روم نمیشه همچین کاری کنم

بنظرم باید بفهمن ک میدونیم چیا میگن و چیا یاد پسراشون میدن وگرنه همینجوری ده بار ک بگن دیگه پسراشون باور میکنن زناشون همونین ک مادرشون میگه