2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب شوهرم گفته نذار زنت بفهمه چقدر پول داری!

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 43 پست
فکر کنم هر کسی بود عصبانی میشد،چون شرایط زندگیمون سخت بود و اصلا امکان ولخرجی وجود نداشت،اگه واقعا م ...

نگفتم کار اون درست بوده عزیزم، اما قطعا کار شما اشتباه بوده که صداش کردی و گفتی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
هیچی  این شده که شما گوش وایمیسی  شوهرت طرف تو رو گرفته  دلیلی نداشت اینقدر با مام ...

من ب شوهرم گفتم ک با مادرش صحبت کردم،همون شبی ک از سرکار برگشت،اتفاقی شنیدم وگرنه اگه بخوام گوش وایسم احتمالا باید جمع کنم برم خونه بابام انقدر ک از من بدشون میاد😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که به شوهرت گفتی کافی نبود؟ حالا میتونستی تو حرفات غیرمستقیم بگی که میدونی همچین توصیه ای کرده ...

ماشالله مادرش انقدر این کارو انجام میده ک وقت برای جبران اشتباهم زیاده😁دفعه ی بعد ازتوصیه شما و دوستان استفاده میکنم

خیلی کار اشتباهی کردی حالا مادر و پسر حرف خصوصی زدن شما شنیدی حالا شنیدی چرا رفتی گفتی 

عصبانی شدم چون بهم تهمت زده شد و هم اینکه قصد داشت تفرقه ایجاد کنه من روب دروغ حساسم اگه شوهرم ب حرف مادرش گوش میداد و فکر میکرد خوبیمو میخواد و این چیزا بعد من میفهمیدم حتما اوضاع خیلییی بدتر میشد

یک به این دلیل که ایشون بزرگتره دو زنگ هم بزنی تاثیری نداره فقط دوباره شوهرتو پر میکنه که زنت بهم ب ...

من هیییییچ بی احترامی بش نکردم یک لحظه شما گفتن از دهنم نیفتاده،و اینکه درست نیست ب اسم بزرگتری کوچیکتری از حق خودم کوتاه بیام هر بزرگتری ک فهمیده تر نیست

ببین همه مردا همینن  کل حقوقشون کف دست زنشون نمیزارن  بالاخره زن ولخرجی بیشتر قبول کن

من حقوقشو نمیخوام اصلا،فقط نمیخوام پنهون کاری صورت بگیره همین،بزاره زندگیمونو بکنیم

من هیییییچ بی احترامی بش نکردم یک لحظه شما گفتن از دهنم نیفتاده،و اینکه درست نیست ب اسم بزرگتری کوچی ...

همسرت مهمه که گفته من به حرفاش گوش نمیدم تمممامم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
دنبال دلیل نباش .حسادت کردن از بی ایمانیه دلیلش بدیه تو نیست .الانم که ایمانمون فقط نمازه .متاسفانه

چی بگم والا همچینم بی نصیب نمونده بود،شوهرم براش گوشی خرید قسطاش تا همین نوروز ادامه داشت

ماشالله مادرش انقدر این کارو انجام میده ک وقت برای جبران اشتباهم زیاده😁دفعه ی بعد ازتوصیه شما و دوس ...

نه اینکه بگم اشتباه بوده. بالاخره تو خودت خانواده شوهرت رو بیشتر میشناسی. من ترجیح میدم باهاشون رودررو بحث نکنم یا انقد مستقیم حرفمو نزنم.چون حوصله ندارم اونام روشون باز شه و کم کم احتراما هر چند ظاهری هم باشه از بین بره. همین که شوهرت باهاته کافیه

نه اینکه بگم اشتباه بوده. بالاخره تو خودت خانواده شوهرت رو بیشتر میشناسی. من ترجیح میدم باهاشون رودر ...

اخه این بار اولش نبود نصف دعواهای عقدمون از حرفای مادرش بود🤦🏻‍♀️واقعا دید خوبی بهش نمیتونم داشته باشم

اخه این بار اولش نبود نصف دعواهای عقدمون از حرفای مادرش بود🤦🏻‍♀️واقعا دید خوبی بهش نمیتونم داشته ب ...

اشکال نداره. شایدم کارت درست بوده اگه کاملا مودبانه گفتی. میتونی صبر کنی و نتیجه ش رو ببینی و بفهمی راه درست برخورد باهاشون چیه. اما من بودم نمیگفتم چون داری اونجا باهاشون زندگی میکنی از تنش دوری کن اما بی زبون هم نباش. در کل خیلی بهشون فک نکن و به حرفاشون بها نده. مهم شوهرته. تمرکز نکن رو اونا