2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب شوهرم گفته نذار زنت بفهمه چقدر پول داری!

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 43 پست
منم ادم کم رویی هستم،ولی نمیتونم دخالتو تحمل کنم

خوب کردی 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

با پنبه سر بریدن ... خیلی موقع ها بیشتر ج میده ! 

پرده های حیا و حرمت نباید بین آدم ها از بین بره ...

مادرشوهر شما حرف اشتباهی زده ... ولی خب همسر شما ک طرفدار شما بوده و خود شما ک گفتی همچین کاری نمیکرده ...

کار جالبی نبود ک با مادرشوهرتون رودررو حرف زدید 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید،ولی بهتر بود چیکار میکردم؟

هیچی 

این شده که شما گوش وایمیسی 

شوهرت طرف تو رو گرفته 

دلیلی نداشت اینقدر با مامانش تند بری 

مطمئن باش مامانش به شوهرت میگه 

اونوقت دیگه شوهرت طرف تو رو نمیگیره 

قصیه هم کش پیدا میکنه وزندگی خودت کشمکش داره 

بنظرم باید بفهمن ک میدونیم چیا میگن و چیا یاد پسراشون میدن وگرنه همینجوری ده بار ک بگن دیگه پسراشون ...

همین که به شوهرت گفتی کافی نبود؟ حالا میتونستی تو حرفات غیرمستقیم بگی که میدونی همچین توصیه ای کرده اما اینکه مستقیما گفتی جالب نبود انگار گوش وایسادی

چرا؟خب خیلی ناراحت شدم من اصلا خرجی هم نداشتم ک اون حرفو زده بود🤦🏻‍♀️

یک به این دلیل که ایشون بزرگتره

دو زنگ هم بزنی تاثیری نداره فقط دوباره شوهرتو پر میکنه که زنت بهم بی احترامی کرده

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
اشتباه کردی.سادگی کردی.ولی خوب کاری کردی دلت خنک شد.ولی من بودم نمیکردم.به جاش از این به بعد زیاد اگ ...

اره خب حرصش در اومد🤷🏻‍♀️ولی مسئله اینجاست ک من اصلا چیزی نمیخریدم توی اون مدت واقعا اوضاع مالی جوری نبود ک بشه خرید کرد اصلا نمیدونم سر چ حسابی این حرفارو زده بود

اره خب حرصش در اومد🤷🏻‍♀️ولی مسئله اینجاست ک من اصلا چیزی نمیخریدم توی اون مدت واقعا اوضاع مالی جور ...

دنبال دلیل نباش .حسادت کردن از بی ایمانیه دلیلش بدیه تو نیست .الانم که ایمانمون فقط نمازه .متاسفانه

وقتی همسرت باهات رو راست بوده و طرف مادرشو نگرفته، کار شما خیلی اشتباه بوده

فکر کنم هر کسی بود عصبانی میشد،چون شرایط زندگیمون سخت بود و اصلا امکان ولخرجی وجود نداشت،اگه واقعا من خرید میکردم و این توصیه روبهش میکرد میگفتم از دلسوزیه،ولی این ک کلا زنت نفهمه یکم بدجنسیه

با پنبه سر بریدن ... خیلی موقع ها بیشتر ج میده !  پرده های حیا و حرمت نباید بین آدم ها از بین ...

نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی اون لحظه عصبی شدم و یه حالت دو بهم زنی داشت حرفش