2777
2789
عنوان

مامانا بیاین کمک😣

145 بازدید | 11 پست

۲۴روزه زایمان کردم بخیه هام خوب نشده به خاطر کرونا دکتر هم نمیتونم برم بین دوتا بخیه م جوش نخورده و بازه توش دیده میشه بقیه هم انگار گوشت درآورده و صورتی رنگه محل بخیه هام.چیکار کنم؟اگه تجربه ای دارین کمکم کنین🙏😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما باید بری دکتر دوتا ماسک بزن با الکل پاشو برو

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

برو دکتر،ماسک و دستکش بذار،جای یخیه ها عفونت کنه و بدتر شه بجای یکبار مراجعه باید چندبار بری دکتر

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
سزارین؟من تجربه سزارین ندارم عزیزم نگران نباش ولی حتمابه دکترمراجعه کن

نه طبیعی ام.۵روزه بودم ماما گفت باز نشده ولی چون استراحت نکردی پوستت کش اومده و دوباره کلی بخیه زد

دقیقا برا منم صورتی بود این یعنی داره زخم مرتب تازه میسه. خدایی ناکرده ممکنه عفونت کنه. حتما برو مام ...

یه بار رفتم خیلی عذاب بود بخیه مجدد دیگه میترسم به خدا😥

دقیقا برا منم صورتی بود این یعنی داره زخم مرتب تازه میسه. خدایی ناکرده ممکنه عفونت کنه. حتما برو مام ...

وااای خدایا چرا.هیچکی نگهم نداشت استراحت نکردم.به این روز افتادم😪😭

وااای خدایا چرا.هیچکی نگهم نداشت استراحت نکردم.به این روز افتادم😪😭

بمیرم الهی.اشکال نداره تااینجاتنهایی ازپسش براومدی ازاینجابه بعدشم میتونی.نترس دخترتوزایمان طبیعی بااون همه سختی روپشت سرگذاشتی دیگه بخیه زدن که چیزی نیست.برات بی حسی میزنه حالابرومطب دکتریاماماشایداصلابخیه مجددلازم نباشه بزنن برات.