2777
2789
عنوان

جدیدا مردای توی مترو خیلی بیکار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر بپوشیم خدا خودش حواسش به همه رفتارا هست

باورکن هیچ چیزی به این اندازه ازارم نمیده که مرد بخواد به خانمی گیربده اخه دلیل نداره من همیشه ازاین موضوع رنج میکشم مانتویی هستم اما همیشع طوری لباس میپوشم که جلب توجه نکنه 

منم هر موقع برم خرید برام پیش میاد منم چادری هستم تنها هم نمیرم همیشه با مامانم میرم مردای مریض کم نیس بخدا یه بار یکی پیشنهاد رابطه میداد اونروزم تولد همسرم بود براش ست کیف گرفته بودم جعبش چوبی بود برگشتم چنان زدم فرار کرد بیشعور 😂😂😂

اول بگو هدفت از این تاپیک چیه؟!!! من از بچگی چادر می‌پوشیدم چرا به ماها کاری ندارن فکر نمی‌کنی الان ...

اول اینکه انقدر تند صحبت کردن درمورد هدفی که من داشتم و نمیدونین درست نیست و نوعی قضاوته اما اینو هم بگم کسی که قراره با این حرفا یا با دیدن این رفتارا چادرشو بزاره کنار همون بهتر که چادر نپوشه چون دقیقا جزو اون دسته ای میشه که میگن هرچی قره زیر چادره چون به جای توجه به باطن چادر به ظاهرش توجه میکنه

بعدم من که نگفتم این مردا سالم یا ناسالمن قطعا یه عیبی دارن که میفتن دنبال زن نه تنها زن چادری حتی زن بدون چادر قطعا چنین مردی یه عیب داره که اینکارو میکنه هدفمم این بود که ناراحت بودم از این دست و پاهام لرزیدن میخواستم بدونم فقط برای من اتفاق افتاده یا کسی هم اینجوری بوده من اگر ایمانم الکی بود اگر قرار بود با این حرفا چادرمو بزارم کنار توی محیطی که همه مخالف چادرمن که حتی عزیز خودم به خاطر پوششم مسخرم میکنه دووم نمیاوردم 

این کاربری دست دو نفر هست
زن مگه باید نامرئی باشه این مردا هستن که باید چشمشونو حجاب کنن  دیگه کلا زن نباید باشه تاتحریک ...

اونا چشماشونو حجاب میکنن و ما زیبایی هامون رو کسایی هم که نمیکنن مقصرش زن نیست اون شخص یه بیماری داره ولی امنیتی که چادر داره رو هیچ چیزی نداره

باورکن هیچ چیزی به این اندازه ازارم نمیده که مرد بخواد به خانمی گیربده اخه دلیل نداره من همیشه ازاین ...

همه اینجوری نیستن ولی کسایی هم که هستن یه بیماری دارن

منم هر موقع برم خرید برام پیش میاد منم چادری هستم تنها هم نمیرم همیشه با مامانم میرم مردای مریض کم ن ...

پس تنها نیستم فکر کردم فقط من اینجوریم خیلی حس بدی بود  ولی کلا خیلی کارشون زشته

چی بگم والا

من در کل محجبه نیستم ولی بعضی مواقع یا توی بعضی مکانا که چادر میپوشم و حجابم کامله و ارایش ندارم برام خیلی بدتر و بیشتر مزاحمت ایجاد شده تا وقتی با تیپ خودم هستم

نمیدونم مردا چشون شده بعضیاشون 

یه دختر خاله دارم قبلا چادری بود چهرشم معمولی بود ولی خیلی مزاحمش میشدن...الان که چادرشو برداشته حتی چهرش قشنگ تر هم شده مزاحتماش خیلی کم شده

من مخالف حجاب نیستم قصد تخریب چادر هم ندارم

بیشتر اعتراضم به اقایونه که چرا برعکس عمل میکنن😐

حتی یه دوست دارم که هم از لحاظ چهره من ازش بهترم هم اندام ...راستش خیلی وزنش زیاده ولی هر دفعه میریم بیرون همه پسرا دنبالشن😐 بعد همون پسرا یه جوری رفتار میکنن انگار من اون وسط اضافم😐

اصلا یه وضع داغونی شده

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
اول اینکه انقدر تند صحبت کردن درمورد هدفی که من داشتم و نمیدونین درست نیست و نوعی قضاوته اما اینو هم ...

خواهشاً اول معنی قضاوت رو یاد بگیرید بعد بارها برای خودتون تکرار کنید هر هدفی که داری یا نداری یادت باشه این جور تاپیک ها رو اینجا نزنی بله با حرف و تاپیک شما یه سری از چادر و حجاب زده میشن چون با خودشون میگن پس حجاب و بی حجاب برای مردها فرقی نداره در هر صورت نگاه میکنن

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
خواهشاً اول معنی قضاوت رو یاد بگیرید بعد بارها برای خودتون تکرار کنید هر هدفی که داری یا نداری یادت ...

دیدگاه شما برای خودتون دیدگاه منم برای خودم چون تفاوت زیادی بین دیدگاهامون وجود داره سکوت میکنم که بی احترامی نکرده باشم