2777
2789
عنوان

جدیدا مردای توی مترو خیلی بیکار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 40 پست
عجيبه چرا براي ما پيش نمياد حس ميكنم تاپيكت هدف داره

حتی به مامانمم که گفتم تعجب کرد ولی واقعا پیش اومده برام

نه عزیزم چه هدفی یه موضوع ناراحت کننده ست چون هربار که یکی دنبالم میکنه تا برسم به مقصدم فقط دست و پاهام میلرزه یاداوریشم برام سخته دیگه چه برسه به اینکه بخوام الکی بگم

این کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز با چادر وایساده بودم اسنپ بیاد یه پسره اومده میگه خانم میتونم شماره تون داشته باشم؟😂😂اخه چر ...

وای  نه به بعضی ها که اصلا سمت چادریا نمیان نه به اینجور ادما

یعنی به خاطر اینکه کامل مشکی میپوشم میان دنبالم؟    

کامل مشکی میپوشی؟؟؟

ببین بنظر من اصل قضیه اینه که نباید غیر عادی باشی تا تو چشم نباشی. فلسفه حجاب کم تو چشم نبودنه.

هرکس خودش صلاح خودش رو میدونه ولی بنظرم یکم عادی تر لباس بپوشید. مث بقیه چادری ها

والا من مانتویی ام،،کوتاه هم میپوشم،، موهام بیرونه آرایش دارم ولی کسی دنبالم راه نیفتاده،،شما دنبال ...

وقتی عیب نباشه دیگه باید بگم شانس  شانس منه میفتن دنبالم البته من اغراق کردم هروقت سوار میشم یکی میاد دنبالم همیشه اینجور نیست ولی اکثر اوقات پیش اومده برام

دیروز با چادر وایساده بودم اسنپ بیاد یه پسره اومده میگه خانم میتونم شماره تون داشته باشم؟😂😂اخه چر ...

همین که رفته یعنی بچه خوبی بوده😂😂.بدم میاد بعضی ها گیر میدن😑😑البته واس خودم اتفاق نیوفتاده بقیه رو دیدم

همین که رفته یعنی بچه خوبی بوده😂😂.بدم میاد بعضی ها گیر میدن😑😑البته واس خودم اتفاق نیوفتاده بقیه ...

نمیدونم فازش چی بود.منه بدبخت نصف صورت عینک دودی نصف صورت ماسک.

باچادر نه ازایشی🤣احمق اونقدر گرمم بود وتشنه بودم خوب شد فقط در رفت

تَوکَّلتُ عَلی الله فَهو حَسبُه.....🌹
کامل مشکی میپوشی؟؟؟ ببین بنظر من اصل قضیه اینه که نباید غیر عادی باشی تا تو چشم نباشی. فلسفه حجاب ک ...

اکثر اوقات کامل مشکی میپوشم چون با مقنعه چادرمو میپوشم راحت ترم و چون جلو چادرم بسته ست کلا مشکی میشه ولی از یه طرفم با توجه به موقعیتم اینا چیز عجیبی نیست من توی یه شهر مذهبی هستم که خیلیا پوشیه هم میزنن و اینجوری من نباید خیلی توی چشم باشم

اول بگو هدفت از این تاپیک چیه؟!!! من از بچگی چادر می‌پوشیدم چرا به ماها کاری ندارن فکر نمی‌کنی الان یه عده برداشت می‌کنن که پس ححاب و چادر هم فایده نداره مردها باز نگاه میکنن البته اگه کسی عقل سلیم داشته باشه می‌دونه که مریض جنسی بحثش جداست که به زن و مرد و بچه باحجاب و بی حجاب کارداره در حالت نرمال مطمئنا پوشش مناسب از خیلی نگاه های آلوده و هرز جلوگیری می‌کنه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
اکثر اوقات کامل مشکی میپوشم چون با مقنعه چادرمو میپوشم راحت ترم و چون جلو چادرم بسته ست کلا مشکی میش ...

زن مگه باید نامرئی باشه این مردا هستن که باید چشمشونو حجاب کنن  دیگه کلا زن نباید باشه تاتحریک نشن لعنت به ذهن بیمارشون