2777
2789
عنوان

شوهرم بهم ریخته...😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 27 پست
این صحبت و کردیم حتی یه ذره با صدای بلند چون اطرافیان باعث سوء تفاهم شده بودن، خداروشکر حل شد، الان ...

بگو حالا من هستم درد دل کن فراموش کن به نظرم یه مدت محدود رابطه تون با اطرافیان کم کنید خودتون دوتایی با هم باشید بهش دلداری بده بگو من و شما بهترین همدم هم هستیم با کی بهتر من میتونی درد دل کنی بگو من در کنار تو قوی هستم ازت میخوام جوری باشی که بتونم همیشه بهت تکیه کنم  

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه درد دلی؟

مثلاً ما جدا از هم غذا میخوریم چندبار تا حالا گفته که این چند وقت اصلا غذا نخوردم بعد برادرش گفته نیومدی خونه ما، شوهرم گفته غذا داشتیم ولی چون یه سفره نبودیم به دلم نمینشیت، یا اتاقم جدا بود همش میگه از اون اتاق بدم اومده، دلش می‌خواسته اینا رو به یکی بگه

مثلاً ما جدا از هم غذا میخوریم چندبار تا حالا گفته که این چند وقت اصلا غذا نخوردم بعد برادرش گفته نی ...

حد وابستگیشون به نظرم یه خورده غیر طبیعی هست گلم اگر بتونید برید مشاوره حضوری به نظر من خیلی خوبه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
بگو حالا من هستم درد دل کن فراموش کن به نظرم یه مدت محدود رابطه تون با اطرافیان کم کنید خودتون دوتای ...

ارتباطمون محدود شده، البته ملا ما خانواده کم رفت و آمدی هستیم، به فکرم رسیده با برادر بزرگش صحبت کنم بگم بابا اونموقع که انقققققققدر رفتی رو مخش الان یه ذره بهش دل بده

عزیزم شوهرتون مشکل داره وگرنه مسیله ای که شما گفتین چیز مهمی نیست شوهرتونم بچه کوچیک نیست اونا که کرونا میگیرن روحیه اشون بهم میریزه ولی ندیدیم کسی که زنش کرونا بگیره روحیه اش خراب بشه بنظر من برید مشاور چون طبیعی نیست رفتارشون.

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
عزیزم شوهرتون مشکل داره وگرنه مسیله ای که شما گفتین چیز مهمی نیست شوهرتونم بچه کوچیک نیست اونا که کر ...

از اول اینجوری بود، مریض که میشدم خیلی حساس میشد حتی عصبانی می شد که چرا مراقبت نکردی و مریض شدی، الان خیییییییلی بهتر شده، راحت تر کنار میاد، یه بحثم اینه که ۲۰ و چند روز از هم دور بودیم بیشتر اذیت شد.

از اول اینجوری بود، مریض که میشدم خیلی حساس میشد حتی عصبانی می شد که چرا مراقبت نکردی و مریض شدی، ال ...

خب گلم طبیعی نیست باید رو خودشون کار کنن ببینه ریشه این رفتارش کجاست احتمالا ترس از دست دادنت را داره که این ترس ریشه در گذشته و اتفاقات خانوادگیش داره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
راستش یکم میترسم به شدددددت حساس‌شده، از خواب یهو میپره، یه جوری ب.غ.ل.م می‌کنه انگار قراره بمیرم، ا ...

خوب معلومه گلم الان شرایط خیلی بد شده تو هم عشقشی بخاطر همون استرس داره و روانش یکم بهم ریخته ترسی وجود ندارع اون شوهرته جانم باهاش حرف بزن دلداری بدین بهم ،یکم فیلم های شاد نگاه کنید فضا رو عوض کن تا روحیه هردوتاتون خوب بشه