2777
2789
عنوان

بیاین من بین 2 مشاور گیر کردم

168 بازدید | 19 پست

اولی برنامه میده تماس هاش نامنظمه ی مقدار ولی دیگ هفته ای یکبار زنگ میزنه گزارش کار میفرستم چرک نویس اینا میخواد براش آزمون هم هفته ای یکبار حالا ی درس رو انتخاب میکنه میگیره برنامشم خوبه 

هزینه 1200 ایشون دانشجوی انصرافی پزشکی و دانشجوی فعلی روانشناسی هستن 

سابقش 3 ساله 

اون یکی از لحاظ انگیزشی اینا خوبه هفته ای دوبار تماس گزارش کار برنامه ریزیش دقیقه از دی ماهم با قلمچی پیش میره قیمتش 890 تومن 

روش درسی و تند خوانی و... هم میگه 

رشتش ارشد مشاوره هست قبولی پزشکی هم داشته سابقش 5،6 ساله مشاور مدرسه و موسسات کنکوری بوده 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
اولی به نظرم ولی تا امتحان نکنی نمیدونی گدوم

با اولی داشتم همه چی اوکیه تماساش نامنظمه یکم 

بعدشم نگران اینم مرور نزاره برام البته خودش گف ب موقع میزارم نگران نباش 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اولی داشتم همه چی اوکیه تماساش نامنظمه یکم بعدشم نگران اینم مرور نزاره برام البته خودش گف ب موقع ...

تجربه من مشاور اینه که بهترین مشاورم داشتی بازم باید یکم برنامه رو واسه خودت شخصی سازی شده تر کنی مثلا همین مرور اگه تو برنامه نبود خودت میتونی یه مرور مثلا ۲۰ دقیقه ای واسه زبان بزاری