2777
2789
عنوان

شوهرم بهم ریخته...😭😭

621 بازدید | 27 پست

من کرونا گرفتم، ۲۵ روز قرنطینه بودم، تو این مدت مریضی من یه طرف خانواده‌اش ( مادر و برادر بزرگش) و خالهٔ ایشون که عمه من باشه( فامیلیم) هی بهش فشار میاوردن که من برم خونه مادرم( اونا هم کرونا داشتن) ولی شوهرم نذاشت هی بهش میگفتن زنت دوست نداره، نذاشتن یه کم با یکی درددل کنه یه ذره غصه دلش رو خالی کنه همش تحت فشار و استرس بوده، الان که اوضاع درست شده میگه از لحاظ روحی داغونم نمیتونم ریکاوری کنم. به نظر خودش نیاز داره بره دکتر حتی قرص آرامبخش بخوره، نمی‌دونم چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش آرامش بده

والا همه جوره دارم تلاش میکنم، براش ملی عکسای عاشقونه میفرستم، پیام محبت آمیز میدم کل خونه رو فنگ شویی کردم به خودم میرسم والا تو این شرایط بد کرونایی گفتم اگر دلت میخواد بریم سر خاک مادربزرگم تو شمال دیگه نمی‌دونم چیکار کنم.

دلیل نداره شما ازش دور میشدی که عشقت ثابت بشه به عقیده من همسر شما دلش میخواسته شما بری اما به خواسته خودت . باهاش صحبت کن اول ازش تشکر کن که همراهت بوده و بگو اگر میدونستم رفتنم بهتر بود و میدونستم الان روحیه ت بهم می ریزه حتما میرفتم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
دلیل نداره شما ازش دور میشدی که عشقت ثابت بشه به عقیده من همسر شما دلش میخواسته شما بری اما به خواست ...

این صحبت و کردیم حتی یه ذره با صدای بلند چون اطرافیان باعث سوء تفاهم شده بودن، خداروشکر حل شد، الان همش میگه کسی نذاشت من یه ذره درددل کنم، اینم بگم وقتی من مریض میشم شوهرم به شدت عصبانی و ناراحت میشه، میگه تو بیفتی من موتورم خاموش میشه

بهشون بگو من احساس میکردم با هیچ کسی بهتر از خودت نمیتونم آرامش داشته باشم و بودن در کنارت باعث شد بیشتر با بیماری بجنگم اما اگر بعدش رو میدونستم اینطور میشه با خودم کنار می اومدم چون روحیه ت واسم مهمتر از هر چیزیه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ