2777
2789

در ماشین کامل بازه  ضبط ماشین نیست   

دزد اومده هر چی توی ماشین بوده دزدیده 

آخه میگم چجوری دزد گیر رو قطع میکنن صدا نده  

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شکر کن ماشینو نبرده چون این بلا سر ما اومده خیلی وحشتناکه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

دیروز سوئیچ داییمو بجای سوییچ خودم اشتباهی برداشتم رفتم تو پارکینگ در ماشینو باز کردم ولی ماشین استارت نخورد بعد دیدم سوئیچ اشتباهه!

همینقدر ایمن

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
دیروز سوئیچ داییمو بجای سوییچ خودم اشتباهی برداشتم رفتم تو پارکینگ در ماشینو باز کردم ولی ماشین استا ...

واقعا ؟؟؟

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
فقط شکر کن ماشینو نبرده چون این بلا سر ما اومده خیلی وحشتناکه

موهای تنم سیخ شد . بعد پیدا کردین ماشین رو ؟؟؟

موهای تنم سیخ شد . بعد پیدا کردین ماشین رو ؟؟؟

نه بابا همون موقع برده شهر دیگه.فقط چند ساعت بعد سرقت یه جریمه پلیس راه بین شهری ثبت شده بود.خیلی راحت دیدن سرعتش غیر مجازه یه جریمه کردن و ولش کردن بره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️