2777
2789

من امروز روز ۳۶ ام هستم 

خون قطع میشه چند روز لکه میشه دو باله خون میاد 

شیر هم میدم 

نمیدونم جریانش چه جوریه کسی بلده ؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دفعه قط میشه یا با لکه بینی آروم آروم قط میشه

برامن یه دفعه قطع شد.بیشتریا یعد۴۰ روز خونریزی یک ماه بعدش مثل روال عادیشون پریودمیشن.بعضیاهم تاحدودیک سال بعدپریودمیشن

برامن یه دفعه قطع شد.بیشتریا یعد۴۰ روز خونریزی یک ماه بعدش مثل روال عادیشون پریودمیشن.بعضیاهم تاحدود ...

حالا پریود بعدش مهم نیست 

حداقل قطع بشه این خونریزی 

حالا پریود بعدش مهم نیست  حداقل قطع بشه این خونریزی

قطع که میشه نگران نباش.اگه دیدی تا۴۰ روز قطع نشد برودکتر.خواهرشوهرم  بعد۴۰روزقطع نشدبراش  رفت دکترازمایش گرفتن ازش کم خونی شدیدداشت قرص دادبهش قطع شد

یه دفعه قط میشه یا با لکه بینی آروم آروم قط میشه

سلام عزیزم، روزتون بخیر باشه

میخواستم ازتون بپرسم الان که شرایط انقدر سخت شده واسه سزارین ، شما دلیلی که دکترتون راضی شد سزارین انجام بده و بیمارستان بهش گیر نده این بود که ivf کردین؟  یا چیز دیگه ای بود؟

من خودم ivf هستم هفته 18 ولی هنوز سر موضوع زایمان با دکترم صحبت نکردم🥴