2777
2789
عنوان

سریال کره ای

18740 بازدید | 55 پست

😭😭😭😭😭😭

من خیلی احساسیم 😐

بعد وقتی سریالی اونجور که دلم نمیخواد پیش نمیره گند میخوره به احساستم😭😭

یه سریالیو تعریفشوشنیده بودم و پایانشم خوبه رفتم دیدم تا قسمت ۵ دیدم بعد دختر تو مثلث عشقی بود (تقریبا) _ که تو سریالش یه دختر دیگه هم بود 

بعد رفتم پایانشو ببینم بالاخره با کی میره اون چیزی که من دوست دارم اتفاق میفته یانه ولی دقیقا برعکسشه 😐😭

الان گند خورد تو ذوقم 😒😒😒 اه کارگردان بیخودش 😣

سریال کره ای معرفی کنین پسره پولدار باشه دختره وضع مالی خوبی نداشته باشه .قشنگ باشه تاریخی و قدیمی هم نباشه . 

بیشتر این کع سبک و دیدم این یکیم که داشتم میدیدم تو همین سبک بود ولی خوب نمیخوام ادامش بدم 😐😑

آخرش هم خوب باشه هاااا 

✔سریالای خوب کره ای رو میشناسم اما تو این سبک یه سریال خوب میخوام

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که دیدی اسمش چی بودددد؟  

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

زیبای حقیقی حتماااااااببین خیلیییی قشنگه

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
زیبای حقیقی حتماااااااببین خیلیییی قشنگه

دیدم میگم بیشتر این سبک و دیدیم😐😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
او زیبا بود 

تو همین سبکه ؟

۱. زندگی مخفی منشی من 

۲. مرد پولدار

۳.با وجود اینکه میدانم

۵.دردوردست ها بهار سبز است

۶.مشکلی نست خوب نباشی

۷.لمس

۸.قاضی شیطان

۹.رستوران جادوگر 

۱۰.حالابا عشق تمیزکن

۱۱.او زیبا بود

۱۲.عشق جادوگر 

۱۳.جادوگر خوب

۱۴.اقای ملکه

۱۵.وینچنزو

باز بگم😂

همش رمانه 😂

آره میدونم ولی وتقعا افسرده میشم😣