2777
2789

سلام آجیا راستشو بخاین هنوز نامزدمو. بعد محرم صفرعقدمونه😐😂 تو زمان مجردی من داخل یه برگه اسم پسر و دخترمو نوشته بودم که درآینده اینا باشه بعد دخترو خط زدم گفتم شاید شوور آیندم موافقت نکنه همه اسما رو من بزارم بعد پسرو یه شرطی کرده بودم با خدا اسمش باشه امیر علی اگ انتخاب اسم با خودم باشه داخل یه برگه نوشتم گذاشتم لای قرآن الان یجوریم میگم موافقت نکنه یا فلان بشه یا تا اون موقع پشیمون بشم اصن یه وضعی بخدا اصن درگیری پیدا کردم با خودم 

میگم نکنه گناه کنم اگ مثلا اسمه این نشد البته اگ خدا پسر داد 

میشه کمکم کنید

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی خوشبخت بشی

فدا

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       
بزا حالا ازدواج کنی😐😐😐😐 من اسم پسر یاسین دوست دارم

اصن یه درگیری ذهنی پیدا کردم😐😂

ایرعلی

محمدطاها

امیرسام

سامیار

ازینا نزار چون خیلی زیادن همه اینارو گزاشتن

من عاشق آمین و مسیحا هستم

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐

نامزدی میخوای تا عقد کردی بچه دار شی؟بنظرم بجای اسم بچه انتخاب کردن از دوران نامزدی و عقدت لذت ببرن وقت برای بچه دارشدن زیاد هست تو دوران بارداریت اسم انتخاب کن

بعدشم

گناه نمیکنی هیچ اشکالی نداره هراسمی خواستی هرزمان بذار خدا انقدر بخشنده هست که سر یه اسم برای بندش گناه نمینویسه

هن 😑😑😑😐😶

من خیلی آینده نگرم از الان فکر ده سال بعدمم😭😂