2777
2789
عنوان

برو بچ انتخاب اسم پسر میتونید کمکم کنید گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 47 پست
نامزدی میخوای تا عقد کردی بچه دار شی؟بنظرم بجای اسم بچه انتخاب کردن از دوران نامزدی و عقدت لذت ببرن ...

ن باو بعد عقد در آستانه 23 سنی ندارم نهایت چهار پنج سال دیگ بچه دار بشم اگ حالا خدا پسر بده😂❤

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوشش اسمشو امیر علی بگو ولی شناسنانه اسم دیگه بگیر

این چه مدلشه:(

بسم الله الرحمن الرحیم💕خدایی که برای خندوندن یدونه گل روی زمین آسمونشو به گریه میندازه میتونه آرزوی تو رو هم برآورده کنه چون بزرگتر از آرزوی توئه پس ایمان داشته باش بهش و اعتماد کن خدایا شکرت💕                       

اسم امیر علی قشنگه اما خب الان زیاده ولی تو هنوز نامزدی کووو تا مثلا 5یا6 سال دیگه بچه دار بشی شاید تو این دوران اسم دیگه ای رو پیدا کردی که به دلت شد.. من خودم اسم آرش و سپهر  رو میپسندم

موفق باشی ❤️ 

😐😐منو باش فکردم در حال زاییدنی

😂😂😂😂

ن باو بعد عقد در آستانه 23 سنی ندارم نهایت چهار پنج سال دیگ بچه دار بشم اگ حالا خدا پسر بده😂❤

الان چندسالته

به بچه فکرنکن دخترررر حوصله داری؟منم نامزدم تا۳سالم دوست بودیم چندماه دیگه هم عقد میکنم

فعلا به جهیزیت و سفرهایی که باشوهرت دوست داری بری و خونت و عروسیت فکرکن بچه دیر نمیشه تا۳۰سالگی وقت داری بیخیال بابا ننداز تو دهن شوهرت هی فردا بچه بچه کنه بذار از تنهاییت لذت ببری انقدر بچه داری مکافات داره که خودت بعد میفهمی

چند سالته ؟  الان درگیری های دیگه ای باید داشته باشی برای شناخت این هم شد مسأله ؟!

در آستانه 23 سالگی

طرف پسرعمومه کلا میشناسمش😐😂

‌موضوع دیگه ای پیدا نکردی ذهنتو درگیر کنی؟ چقدم پیگیر بودی رو کاغذ نوشتی بعد خط زدی@ حالا تو ذهنتم ب ...

از عوارض قرنطینه😂

اصن شاید5 قلو دختر آوردی بهت بخندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣خخخ شوخی کردم😁❤️

فدات عزیزم بچه سالم باشه😛💕

الان چندسالته به بچه فکرنکن دخترررر حوصله داری؟منم نامزدم تا۳سالم دوست بودیم چندماه دیگه هم عقد میک ...

شهریور 23 سالم میشه

ن باو خودمم حوصله نق نق بچه ندارم خدایش 

بخاطر اینکه نوشتم گذاشتم لای قرآن یه طوریم میگم مثلا چند سال آینده این نشد نکنه گناه باشه و فلان زدم زیرش

کیارش یه اسم اصیل و جذابه

رادمان و کارن و مهراد هم زیبا هستن

فقط خواهش میکنم به فکر اسم عجیب غریب نباش اسم اصیل و  ریشه دار انتخاب کن 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.