2777
2789
عنوان

بعضیها دارن غصه ی بچه دارشدن میخورن بعضیا غصه ی نداشتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 80 پست
این عکس از کجا اوردی؟ مال الانه؟ هزار بار لعنت به مادرش

این یه فیلمه الان ماله ۳ روز پیشه

مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 

وای توروخدا نزارین اینارو .با این اوضاع خراب و داغون خیلی روحیه داریم. !یکی م دیروز اینو گذاشته بود.

بقران بالاجبار داریم به خودمون روحیه میدیم و مثلا زندگی میکنیم بخاطر خانواده و بچه هامون.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت میکنیم این کارو نباید میکرد ادم مگه نیست

چرا گلم اما نمیدونی چه شده چی به سر مادرش اومده میدونییییییی ؟ هیچ کس جایه مادرش نیست خدا میدونه چرا این کارو کرده هیچ کسی مثل مادر نیست که جگر گوشش رو ول کنه عزیززززم من شخصا نمیتونم قضاوت کنم 

چی بگم والا 

منم هیچ تجربه ای ندارم تو حسرت بچه موندم 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
من چقدر خنگم بازم نفهمیدم  دو تا بچه دارما  مگه بچه رو میشه با جفت از شکم مادر خارج کرد ...

وقتی کسی بندنافشو قیچی نکنه خب بهم وصله دیگه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

پسر بود یا دختر؟ 😥

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
اصلن یه حیون با بچش اینکاذو نمیکنه

باید برعکس اسم بعضی آدمها رو بزارن حیوون وفای حیوون بیشتره