الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا گلم اما نمیدونی چه شده چی به سر مادرش اومده میدونییییییی ؟ هیچ کس جایه مادرش نیست خدا میدونه چرا این کارو کرده هیچ کسی مثل مادر نیست که جگر گوشش رو ول کنه عزیززززم من شخصا نمیتونم قضاوت کنم
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی میتواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم
کاش عکسشو نمیذاشتی خداکسیو که باعث وبانی این کاره لعنت کنه خداخودش رحم کنه که دیگه ازاین اتفاقا نیوفته بمیرم براش بدبختیام کم بود الان بادیدن این بدترشدم
باید برعکس اسم بعضی آدمها رو بزارن حیوون وفای حیوون بیشتره