2777
2789
عنوان

بعضیها دارن غصه ی بچه دارشدن میخورن بعضیا غصه ی نداشتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 80 پست
شماهایی که فحش میدین به طرف شاید خانومه مورد تجاوز قرار گرفته و نتونسته بچه رو سقط کنه

قبل اینکه دنیا بیاد باید فکر شو می‌کرد 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهایی که فحش میدین به طرف شاید خانومه مورد تجاوز قرار گرفته و نتونسته بچه رو سقط کنه

میتونست ب بهزیستی بده

خدایا منو به آرزوهام برسون..💚🎆تویی ک داری امضامو میخونی اول یه لبخند گشاد بزن اینجوری👈😀حالا میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنونتم..‌🎀💐❣️تیکر تولد پسرمه😍💫🌟😻💓خدایا مواظب بچهام و شوهرم باش 💖🤲
قضاوت میکنیم این کارو نباید میکرد ادم مگه نیست

اصلن یه حیون با بچش اینکاذو نمیکنه

مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 
ن زندس

الان چیکارش کردن

خدایا منو به آرزوهام برسون..💚🎆تویی ک داری امضامو میخونی اول یه لبخند گشاد بزن اینجوری👈😀حالا میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنونتم..‌🎀💐❣️تیکر تولد پسرمه😍💫🌟😻💓خدایا مواظب بچهام و شوهرم باش 💖🤲
خو کاش باردار ک میشن سقط کنن بهتراز این کار نیس؟😔

نبابا من یکیو میشناختم زنه معتاد بود چقد فقط مصرف داشت چقد میدویید تو خیابونا روزو شب نداشت. نه ماه بچه چسبیده بود تو شکمش طفلکی سقط هم نمیشد ولی نگهش داشت نمیدونم والا

الهی بمیرم قلبم درد گرفت

آخه چرا بچه میارن اینجور آدما

زندگی انقدر کوتاست که نباید حتی یک ثانیه اش را برای دیگران زندگی کنیم                                                         یک صلوات برای شفای بیماران به خصوص بیماران کرونایی بفرست                                                                       

هی چرا میگین مرده؟ خو مشخصه داره گریه میکنه درثانی پرده بود خاکش پیکرد نه بذارش گوشه خیابون

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
من چقدر خنگم بازم نفهمیدم  دو تا بچه دارما  مگه بچه رو میشه با جفت از شکم مادر خارج کرد ...

چی بگم والا 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم