2777
2789
عنوان

دخترم ۱۰/۵ سالشه پریود شده خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 84 پست
واسش کادو گرفتم ، کیک گرفتم . بهش گفتم باید جشن بگیریم ، ولی از درون دارم داغون میشم ، دلم میخواد گر ...

نگران نباش رشد میکنه منم 11 سالم بود شدم الان قدم 163 فقط بهش یاد بده خود مراقبتی رو 

من کلاس پنجم پریود شدم الان قدم ۱۷۰ هست. بعد دوستم کلاس هشتم شده الان ۱۶۱ هست. دکتر می‌گفت قد یه چیز ژنتیکیه اگه ژنشو داشته باشین قدش بلند میشه نگران نباش❤️مبارکشم باشه تنش سلامت

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات بشم عزیز دلم  ممنونم از انرژی مثبتت😭

قربونت عزیزم

فقط توروخدا کاری کنید بهترین تجربه بشه براش 

قدش بلند میشه-رشدش خوب میشه-همه چی اوکی و به موقع و سرجا

فقط خاطره اولین پریودی مثل شب اول عروسیه 

تا آخر عمر همراه یه خانم میمونه

ببخشید شما ورزش کردید؟ که قدتون بلند شد  یا ن ژنتیکی بوده؟

ن ژنتیکی هست کلا همه بلندن توی خانواده

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
خواهش میکنم ..خواهش میکنم  ببرش دکتر دکتر غدد قدش بلندتر نمیشه..حداکثر دوسانت،ولی دکتر میتون ...

من از ۷ سالگی سالی دوبار دارم میبرمش دکتر غدد 

دکترش با اینکه بهترین دکتر مشهد بود بازم نتونس تشخیص بده داره بلوغ میشه ، به من گف کلاس ششم پریود میشه در صورتی که الان شد ، یا اینکه سونو رحمم برده بودمش 

حالتونو درک می کنم منم شبی که دخترم پریود شد تا صبح از غصه نخوابیدم، آخر شبی  تاپیکم زدم، دوس ...

منم واس همین ناراحتم ، هنوز تو عالم بچگیه ، خیلی زود بود واسش ، کم خون میشه ، رنگ و روش سفید شده ، دلم میسوزه براش 

من از ۷ سالگی سالی دوبار دارم میبرمش دکتر غدد  دکترش با اینکه بهترین دکتر مشهد بود بازم نتونس ...

هرکاری میتونی براش انجام بده

من شیرازم..دوستم همین مشکلو داشت..دکتر کاملا مشکلشو حل کرد

میخوای اسم پزشکو بپرسم؟

الان قدش ۱۶۸ 

همش تقصیر خودمه..قبوله دیگه دعا نمیکنم 
یکی اینجامیگف داروی تقویتی مثل زینک باعث بلوغ زودرس میشه ب نظرتون درسته؟؟؟؟

نه من اینو از یه دکتر خیلی خوب پرسیدم ایشون‌گفتن که تو یه سمینار خارج از کشور از یکی از بهترین پزشکای غدد پرسیدن و ایشون‌گفتن هیچ رابطه ای بین زینک و مکمل های دیگه با بلوغ زددرس وجود نداره

ی سوال ازت،رحم و تخمدان چ ربطی ب استخوان و کشیدگی استخوان داره دقیقا؟خواهر من15سالگی پریود شد،قدش کو ...

میگن وقتی دخترا پریود میشن و به بلوغ میرسن صفحات رشدشون دیگه بسته میشه و دیگه خوب رشد نمیکنن و قد نمیکشن