😍❤ایشالا یه بارداری راحت و بی دغدغه و یه زایمان اسون و یه نی نی سالم و اروم خدا بزاره بغلت عزیزدلم😍❤
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
الهی به حق امام حسین دلت همیشه ساد باشه و خودت و نینیت سلامت
یه گوشه ای از خوشحالیت به خدا بگو مهسا خانوم حالش خوب نیست زودتر کنجدشو بزار تو دلش
مرسی♥️
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
قربونت برم مهربونم ممنون از دعای قشنگت. ایشالله قسمت شما و همه منتظرا🙏🙏 مهسا خانوم گل انشالله هر ...
خدا از دهنت بشنوه مرسییی😭تو رو امام حسین خیلی دعام کن😭😭😭
به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
مبارکه عزیزم ایشالا ک بمونه واست ب حق این ماه عزیزمنم هفته هفت هستم ی هفته دیه میرم واسه قلبش برام د ...
الهییی بگردم خوش به سعادتت خدا حفظتون کنه