2777
2789
عنوان

گریه ی همسرم ☹

1336 بازدید | 71 پست

همسرم وقتی بچه بود پدرش فوت کرده....۲۳ سالگی هم مادرش فوت کرده....من هیچکدومشونو ندیدم....

و الان یه هفته س که خاله ش بخاطر کرونا فوت کرد...

خیلی به هر دری زد که حال خاله ش خوب شه ولی متاسفانه فوت کردن.....

همسرم همیشه عید ها و تولدش یا سالگرد ازدواجمون  ..همیشه از این که پدر و مادرش نیستن و ندیدن بغض میکنه و سعی میکنه نشون نده.....

الان که خاله ش هم فوت کرده انگار همه دردا و غصه هاش دوباره به شدت روز اول یادش اومده.....

یه هفته س همش تو خودشه میره یه گوشه گریه میکنه...

هی سعی میکنم قربون صدقه ش برم 

چیکار کنم حالش بهتر شه ؟☹☹☹☹

چقدر خوبه که شما ها مادر شوهر پدرشوهر دارین😔😔

اخی تو همونجوری قربون صدقش برو

ب مرور زمان یادش میره کم کم

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هییی تسلیت میگم بهتون 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

زمان میبره تا حالش خوب شه شما هم هم کنارش باش هم بزار خلوت کنه نکه اینکه هی پا پیچش بشی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

میتونم بگم تو این یه هفته حداقل ۴..۵ کیلو لاغرتر شده 😔

میفهمم سخته واقعا

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
من دارم اما انگار ازاول وجود خارجی نداشتن در این حد بس که بی عاطفن

حداقل الان میتونین بگین بی عاطفن....

همسر من ته همه لحظه های خوش زندگیش حسرت داره 😔

خدا همشونو رحمت کنه با هم..چه سخت..گریه مرد خیلی سخته من اصلا طاقت ندارم ببینم ی مرد گریه میکنه حتی غریبه باشه انگار دنیا داره تموم میشه..اما عزیزم بذار گریه کنه سبک شه شما فقط کنارش باش و از لحاظ خوراک بهش برس حداقل جسمش تقویت شه الان روحش آسیب دیده..با گذر زمان درست میشه🌹🌹

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .

کاری نداشته باش بزار تو حال خودش باشه 

شوهرمنم مادر پدرش فوت کردن یه موقعی های میره تو فاز غم دلم براش کباب میشه ولی کاری تز دستم بر نمیاد تنهاش میزارم جلوی من خجالت نکشه راحت گریه کنه