2777
2789

سلام عزیزان، پسرم 14 ماهشه و از اول نوزادیش خوابش کم بود و منقطع، شیر خودم رو میخوره با کمکی(شیر خشک) ، الان مدتی است چون کمرم درد میگرفت هی از توی تختش که محافظ داره بلند و کوتاهش کنم، تشک پهن میکنم زمین و کنارم در هال میخوابه، ولی عادت کرده سر شب دو الی سه بار سینه میخواد، در طول شب هم گاها میخواد و حوالی ساعت 4 و 5 صبح هم دوباره، من همش خوابم قطع میشه و انرژی برام نمیمونه، به هیچ عنوان آب یا شیر خشک هم قبول نمیکنه، هر راهکاری رو امتحان کردم، پدرش پیشش خوابید، من فاصله گرفتم، قبل خواب حمام و شیر گرم و کتاب خوندن و.... ،فایده نداره، کسی پسرش مثل عشق کوچولوی من هست؟؟؟ در طول روز خودش سینه منو میکشه بیرون که شیر بخوره، انگار هرچی بزرگتر میشه حریص تر به شیر مادر میشه. ببخشید طولاني شد

بچم ۲۰ ماهشه بدتر از بچه خودته بخدا خسته شدم

میخوام از شیر بگیرمش اما نمیتونم خیلی سخته

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بالاخره که چی؟

فقط اینو بهت بگم که روز به روز حواس جمع تر باهوش تر و وابسته تر به سینت میشه. دوماه دیگه اصلا هیچ جوره نمیتونی قانعش کنی بدون شیر بخوابه. 

همه ما بنوعی درگیر قطع شیر شب هستیم و برای تمام بچه هامون چالش بزرگیه ولی هر چقدر سنشون پایینتر باشه راحتتر با تغییر کنار میان. هر جوری شده از شیر شب بگیرش نزار برای بعدا. بعد از مدتی خوابش عمیقتر و یکسره میشه راحت میشی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بچم ۲۰ ماهشه بدتر از بچه خودته بخدا خسته شدم میخوام از شیر بگیرمش اما نمیتونم خیلی سخته

وای یا خدا،من فقط به خودم امیدواری میدم که بزرگتر بشه خود به خود بهتر میشه، شما میگی 20 ماهشه کوچولوتون🤦‍♀️😅خدا حفظش کنه ،شما تلاش کردید جدا بخوابوندیش؟ پسر من از تخت یا اتاقش بدش نمیاد و نمیترسه، منتهی چون بیدار میشه و شیر میخواد و خیلی غلت میزنه، خییییلی، نمیتونم بزارم توی تختش، چون بیدار میشه

به غذای سفره عادتش بده. شبا هم حتما بهش غذا سفره رو بده. بذار دلش سیر بشه بخوابه

غذای سفره رو میخوره، منتهی از زمانی که پروسه دندان درآوردنش شروع شده خیلی کم غذا شده ولی خداروشکر از لحاظ وزنی و گوارشی نرماله، من مطمئنم سیره و گشنه نیست، بیشتر حالت عادته شیر خوردنش

وای یا خدا،من فقط به خودم امیدواری میدم که بزرگتر بشه خود به خود بهتر میشه، شما میگی 20 ماهشه کوچولو ...

جدا نمیخوابه ک پیش خودم میخوابونمش

اینقدر میک میزنه ک اعصابم خورد میشه

خالیه خالی میشن ولی باز ..

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
غذای سفره رو میخوره، منتهی از زمانی که پروسه دندان درآوردنش شروع شده خیلی کم غذا شده ولی خداروشکر از ...

با بازی و شوخی کم کم غذا رو بده بهش. بعد هم توی طول روز نذار بخوابه . حسابی خستش کنه. ازش کلی انرژی بگیر . بذار شب دیگه از حال بره از خستگی

⁦❤️⁩یا امام رضا ... تو که گره رو وا میکنی ... پس چرا امروز و فردا میکنی...😞🧿😭🤲 
عزیزم بالاخره که چی؟ فقط اینو بهت بگم که روز به روز حواس جمع تر باهوش تر و وابسته تر به سینت میشه. ...

من که از خدامه قطع کنم عزیزم، چندبار تلاش کردم ولی جواب نگرفتم، البته دروغ نگم،سر دو الی سه شب که جواب نداد ول کردم، چون واقعا خسته کننده است، شب آدم خسته، شوهرم خسته، حالا آموزش خواب با گریه و بی تابی بچه، واقعا سخته