2777
2789
عنوان

اونایی که نمونه دولتی بودن بیان

104 بازدید | 13 پست

من امتحانشو دادم قبول شدم میرم دهم رشتم هم تجربیه

چطورن خوبن سخت میگیرن؟

من با خانوادم رفتم واسه ثبت نام مدیرش بهم گفت همه ی دبیرا سخت گیرن حتی ورزش گفت معلم ورزش چند نفر رو انداخته  البته من دبیر زبان راهنماییم اونجا هم درس میده خیلی عالی هم درس میده

باهاشون تست کار میکنن یا نه این خیلی مهمه واسم چون میخوام کنکور پزشکی بدم البته این موضوع واسه همه ی کسایی که نمونه قبول شده مهمه

من یکم بابت سختگیریه معلم ورزش نگرانم چون من کف پام صافه و نمیتونم زیاد راه برم نمیتونم بدووم 

و ممکنه معدلم به خاطر این درس خراب شه

کلاس هشتم بودم معلم ورزشمون بهم داد ۱۹ ا ع تر ا ض زدیم ۲۰ کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شرایطتو بگی مشکلی نیست دیگه معلم ورزش چیو میخواد سخت بگیره 

زمان ما زنگ تفریح هم نمیزاشتن بریم بیرون باید درس کار میکردین

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

هر معلمی روش خودش رو داره

یکی تست کار می‌کنه یکی نه

از حالا چه فکرایی می‌کنی😐

تو ببین آمار رو میفهمی از مدرسه دولتی معمولی کسی رتبه خیلی جالبی نمیگیره

پس حالا که قبول شدی برو

اگر اولش افت کردی اصلا نگران نباش فقط بیشتر تلاش کن

اره عزیزم سخته باید پتانسیل و هوششو داشته باشی

من درسام خوبه یکم آزمون رو افتضاح زدم مثلا علوم ۵ تا درست ریاضی یکی درست البته اینکه سه هفته امتحان عقب افتاد هم بی تاثیر نیست چون دیگه اگه کسی اینقدر هی بخونه استرس میگیره زده میشه خسته میشه دیگه انرژی نداره

عمم دیروز بهم زنگ زد گفت خودتو ناراحت نکن بعضیا ریاضی حتی همون یدونه هم نزدن 

حقیقتا ریاضیش یه کم وقتگیر بود من ۵ سوال زده بودم تا تیک سوال ۵ رو زدم گفتن وقت تمومه

من مدرسه خاصم 

ولی ما همه عمومیامون بجز دو س تارو حذف کردن و جاش تخصصی گذاشتن

حتی خیلی روزا خیلی اضافه ترم میموندیم برا کارگاه حل تست

ورزش دیگ چی میگه این وسط؟/

[...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]

من درسام خوبه یکم آزمون رو افتضاح زدم مثلا علوم ۵ تا درست ریاضی یکی درست البته اینکه سه هفته امتحان ...

من اینقدر خسته شده بودم گفتم نمیخوام جواب سوالارو ببینم 

اصلا تابستون امسال حال نداد دو ماه  از تابستون رو علاف بودیم

ماه اول واسه ی آزمون

ماه دوم هم واسه ی نتایج چون باید سریع ثبت نام کنی

حالا تهش کم بدن چی میشه هیچی مگه تو کنکور تاثیر داره من خودم سمپادم همه ی اینا چرت و پرته جدی نگیر ا ...

خیلی تاثیر داره کسی که بخواد کنکور بده نباید درس رو به مسخره بگیره

خیلی تاثیر داره کسی که بخواد کنکور بده نباید درس رو به مسخره بگیره

ببین درس و مسخره نمیگیرم مهم نهایی نه مستمر و انظباط من کسیو میشناسم با مستمر ۱۴ و ۱۳ پزشکی تهران آورد کسیم با مستمره ۱۹ و ۲۰ پرستاری آزاد