2777
2789
عنوان

شما هم اینجوری میشید❓

386 بازدید | 31 پست

من هرچند وقت یکبار افسرده میشم و همه چیز رو میریزم دور

بعد خب از جایی که انسان برای ا‌دامه زندگی نیاز به لباس و لوازم خونه و…داره مجبور میشم دوباره بخرم و این چرخه معیوب ادامه دارد🤣

یکیش همین ماه اخیر بود سر یه مشکلی که حالم از خونه بهم میخورد

بدترینش بعد طلاقم بود یه نمکدون هم توی خونه نموند🤣

یکیش توی کرونا بود 

امروزم گیر دادم به یه‌سری وسیله دیگه خونمون

و الان قشنگ در نداری و پوچی مطلق به سر میبرم🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خنگ که پسرم دنیا اومد گفتم خوب اینکه پسره عروسک نمیخواد تصمیم ما هم تک فرزندی دو تا گونی بزرگ عروسک سالم ونو وحتی موزیکال رو گذاشتم پشت در الان هر کدومش بالای ۳۰۰تومنه اون عروسک ها ،بعد که پسرم ۶سالش شد دلمون بچه خواست خدا هم یه دختر بهم داد الان میگم کاش عروسک ها رو نگه می‌داشتم یا میگم حداقل کاش بچه ها برده باشن توی اشغال ها نرفته باشه

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

من خنگ که پسرم دنیا اومد گفتم خوب اینکه پسره عروسک نمیخواد تصمیم ما هم تک فرزندی دو تا گونی بزرگ عرو ...

منم امیدوارم به دست بچه‌ها رسیده باشه💚من معمولا به کسی میدم که نیاز داره مگر چیزهای غیرقابل اهدا که‌ دور میریزم

من روی میارم به انزوا و خیال پردازی ناسازگار 

این اکت روحه درقبال افسردگی 

دور ریختن وسایلم یه نوعشه 

اگه سبک میشی میشه گفت تا حدودی اوکیه 🌹

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂