2777
2789
نکنه منو پسرمم بگیریم😭😭 چکار کنم

ویتامین سی بخر هرروز بخور جوشان منظورمه الانم برو اب نمک قرقره کن اب میوه بخوزید بخاربدین ماباهمینابهترشدیم اصلانترس ترس خوب نیس

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدایا نجاتمون  بده چقدر مرگ زیاد شده متاسفانه

به خدا وحشت ناکه

یه آشنا دیگه داریم پیره اونم امروز مرده

صبح دکترا گفته بودن اگه تا عصر تغییر نکنه دستگاهها رو قطع میکنیم

میبریم برا افراد جوون تر

اونم امشب تموم کرد

دکترا گفته بود تجهیزات پزشکی خیلی کمه

رفتم دست زدم بدنش داغ بود،عرق کرده، سوپ درست کردم بدم بخوره دیدم بهتر نشد میبرمش دکتر😩😢

ویتامین سی و دی حتما بخورن و مایعات فراوان 

زیادم استراحت کنن 

انشالله سریع خوب میشن 

قبلی که بخوابه یه کم مایعات میدادی بهش

فردا برید دکتر و داروهاشو شروع کنه و مایعات در حد زیاد طوریکه مرتب بره سرویس

شما هم اگر تو یه خونه باشین میگیرید ولی خوب اتاقشو جدا کنین و ماسک بزنین

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
نکنه منو پسرمم بگیریم😭😭 چکار کنم

اصلا نترس زودی فردا بره متخصص ریه زود خوب میشه بدنش ضعیف شده حتما

روغنهای ارگانیک کاملا طبیعی ارگان بادم شیرین.تلخ.نارگیل.زیتون. کنجد.و.....بجای کراتین از شیباتر استفاده کنید  و حالشو 
عزیزم خدا رحمتشون کنه ،جوون بود؟دیر به دکتر مراجعه کرد ؟؟؟همش دلمو خوش میکنم اگر گرفتیم سریع میریم د ...

همشون حدود ۴۰ بودن

به خدا این که امروز تموم کرده

دو روز پیش رفته بود دکتر گفته بود تازه گرفتی ۵ درصد ریه هاش درگیر شده 

امروز ۵ درصد شد ۸۵ درصد در عرض دو روز

به خدا وحشت ناکه یه آشنا دیگه داریم پیره اونم امروز مرده صبح دکترا گفته بودن اگه تا عصر تغییر نکنه ...

بازم پیر باشه آدم دلش نمی سوزه میگه عمرش رو کرده ولی جوون آدم غصه میخوره من خودم کرونا دارم ۱۶ روز هست که کرونا گرفتم یکم بهتر شدم خیلی سخت بود هنوز سرفه میکنم انگار که این ویروس لعنتی دلش نمیخواد بره از بدن بیرون ، حالا همش میترسم که کسی از خانوادم بگیره یا خودم بگیرم خیلی وضعیت بدیه همه داریم تو ترس زندگی میکنیم

همسر منم همینطوری یهویی حالش بد شد ،فک کنین خوب بود رفت بیرون و برگشت یهو بدن درد و سردرد شدیدتست داد مثبت بود.الان چند روزه گذشته .فقط نمیدونم قرصارو بخوره یا نه.بعصی ها میگن علائمشون با قرص بدتر شده.نظر شماها چیه خوردین چطور بود.قرصای همسرم ناپروکسن،فامیتیدین و ازیترومایسین

دعا کنین برام ...
همسر منم همینطوری یهویی حالش بد شد ،فک کنین خوب بود رفت بیرون و برگشت یهو بدن درد و سردرد شدیدتست دا ...

بله عزیزم ،بعد از همسرم من کرونا دلتای شدید گرفتم و بستری شدم،

اما قبل از بستری قرصام اینا بود خوردم

🌹

بله عزیزم ،بعد از همسرم من کرونا دلتای شدید گرفتم و بستری شدم، اما قبل از بستری قرصام اینا بود خورد ...

وای یعنی قرصارو خوردی بدتر شدی؟بعد بستری شدی؟خدایا من نمیدونم بگم بخوره همسرم یا نه

دعا کنین برام ...