2777
2789
وای یعنی قرصارو خوردی بدتر شدی؟بعد بستری شدی؟خدایا من نمیدونم بگم بخوره همسرم یا نه

ب نظرم ربطی به قرصا نداره

فقط ب سیستم دفاعی بدن ربط داره

ک سیستم دفاعی منم خیلی ضعیفه

🌹

ب نظرم ربطی به قرصا نداره فقط ب سیستم دفاعی بدن ربط داره ک سیستم دفاعی منم خیلی ضعیفه

خورد ،خدارو شکر بدتر نشد،اما تا قطع میکنه روز بعد بی حاله باز.حالا قراره فردا باز بسته سوم بخره.خیلی بده بیماری.

بخاطر بی عقلی خالش که تو این کرونا سفره ابولفضل انداخت این بیماری گرفتیم.خیلی احمقن بخدا.همش میگفت من بمیرم س۴رم میمونهههه.همش این سه هفته تو دلم دارم دعوا میکنم😂

دعا کنین برام ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خورد ،خدارو شکر بدتر نشد،اما تا قطع میکنه روز بعد بی حاله باز.حالا قراره فردا باز بسته سوم بخره.خیلی ...

عزیزم من الان یک ماه بیشتره ک از کرونام گذشته،ولی همچنان ناتوان و بی رمق و بی حالم،

انشالا ک هرچی زودتر شرش کنده شه

تا میتونی همسرتو تقویت کن

🌹

عزیزم من الان یک ماه بیشتره ک از کرونام گذشته،ولی همچنان ناتوان و بی رمق و بی حالم، انشالا ک هرچی ز ...

نفس تنکی گرفتید میشه سیره بیماری بگید سردرد و گلو درد شدید دارم دو روز بعد بهتر شدم قفسه سینه درد می کنه و عرق می کنم یه کم هم نفس تنگی دارم