2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 12217 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت بیخیال میشم میگم مادرشه اشکال نداره،بعد میبینم همه چیز زندگیمو میدونه باز قاطی میکنم😁

یکم بیخیالی طی کن، برای ارامش اعصاب خودت میگم، ولی صحبت هایی که به نوعی خصوصی هستن و دوس نداری کسی بدونه، قبلش اروم، اروم به همسرت بگو 

😐🤷🏻‍♀️
سعی کن یاد بگیری تجربه های دیگران رو استفاده کن

دقیقا از وقتی اومدم نی نی سایت خیلی چیزا یاد گرفتم اما باید مرور کنم😉

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
همیشه گفتم تو چادر زندگی کنید ولی کنار خانواده ها نه

شوهر بی عرضه من انقدر ترسو هست ، خودمو به آب و آتیش زدم هرکاری کردم اصلا تکون نمی خوره ، خدا فقط بهم رحم کنه معجزه شه ، خودم تو این خراب شده غریبم هه جور نقشه کشیدم راه نشون دادم طلاهامو فروختم لعنتی اصلا اعتنا نکرد ، بام دعا کن، 

اگه بگن بهت ده میلیارد میدم بیا پیش خانواده شوهر میگم نه میرم کنار خیابون چادر میزنم اما کنار اونا به هیچ وجه من الوجوه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
شوهر بی عرضه من انقدر ترسو هست ، خودمو به آب و آتیش زدم هرکاری کردم اصلا تکون نمی خوره ، خدا فقط بهم ...

انشالله ب خودشون بیان و جابجا شیم همگی🤦🏻‍♀️شوهر منم از رهن و اجاره و هی هر سال جابجایی میترسه

اگه بگن بهت ده میلیارد میدم بیا پیش خانواده شوهر میگم نه میرم کنار خیابون چادر میزنم اما کنار اونا ب ...

دقیییقا،هر چقدرم خوب باشن و مثلا دخالت نکنن،بازم از همه زندگی و رفت و امد ادم سر در میارن و من از این متنفرم

دقیییقا،هر چقدرم خوب باشن و مثلا دخالت نکنن،بازم از همه زندگی و رفت و امد ادم سر در میارن و من از ای ...

اصلا ادم خوش باشه میگن نگاه پسرمون چه براش همه کار میکنه 

دعوا کنی میگن تقصیر توعه اگه بفهمن دعوا کردی خوشحال میشن و من دوسندارم اتو بدم دست کسی 

تو تربیت بچه دخالت میکنن 

اصلا یه چیز عجیب ماکه به اندازه چهل دقیقه باهم فاصله داریم یکماهه یه زهری ریختن تو زندگیمون که باشوهرم هرروز بحث میکردم 

اصلا نمیتونم تحملشون کنم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖